Giulia, mai senzuala ca niciodata in videoclipul piesei „My life”

By  | 

„<My life> este o piesă reprezentativă pentru cariera mea muzicală. Simţeam nevoia să mă reinventez ca artist, să îmbrăţişez noi provocări, iar aceste lucruri s-au întâmplat alături de gaşca HaHaHa Production. Clipul este simplu, dar expresiv. Personajele masculine reprezintă tipologii cu care orice femeie se întâlneşte de-a lungul vieţii. Cât despre coregrafie, pot spune că am exersat enorm, pentru că mi-am dorit să iasă perfect”, declară Giulia.

„My life” este o piesă de dragoste emoţionantă şi optimistă deopotrivă, iar videoclipul – o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, în regia lui Iulian Moga – o pune pe Giulia faţă în faţă cu o veche pasiune: dansul. Povestea clipului o aduce în prim-plan pe artistă, în intimitatea dormitorului, vânată de nenumaraţi admiratori, unul mai determinat ca celălalt. Punctul culminant constă într-un moment de dans contemporan ieşit din tipare.

Giulia a început să cânte la şase ani, iar la doar unsprezece ani îşi lansa primul album solo. Un an mai târziu avea să intre în lumea televiziunii, pentru ca ulterior să cucereasca radiourile atât ca membră a trio-ului Candy, cât şi ca artist solo sau prin colaborări inedite. Perioada următoare va fi una aglomerată pentru Giulia, mai ales că artista şi-a propus să lanseze un nou album în anul 2014.

Giulia pe Facebook, Instagram, Twitter.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *