Gisele Bundchen s-a retras din lumea modei

By  | 

După 20 de ani de carieră, modelul Gisele Bundchen, în vârstă de 34 de ani, a defilat pentru ultima dată pe podium, în cadrul Săptămânii Modei din Sao Paulo, pentru noua colecţie Colcci. Ea a purtat în timpul show-ului trei ţinute, iar la finalul prezentării celelalte modele i s-au alăturat pe scenă purtând tricouri cu faţa ei imprimată pe ele.

Cele mai hot modele brazilience

Trupul meu îmi spune dacă ceea ce fac merită efortul depus şi mi-a cerut să mă opresc”, a declarat Gisele într-un interviu. „Îmi respect trupul şi este un privilegiu să poţi să te retragi atunci când vrei.”

În public s-a aflat, bineînţeles, şi soţul modelului, jucătorul de fotbal american Tom Brady. Acesta a dorit să o felicite pe Gisele şi printr-un mesaj emoţionant pe care l-a postat pe Facebook, alături de o fotografie din această prezentare de modă.

Felicitări, dragostea vieţii mele”, a început el. „Mă inspiri zi de zi să fiu o persoană mai bună. Sunt atât de mândru de tine şi de tot ce ai realizat pe podiumuri. Nu am mai cunoscut pe nimeni care să aibă atât de multă voinţă să reuşească şi atât de multă determinare să depăşească orice obstacol. Nu încetezi să mă uimeşti. Nimeni nu iubeşte viaţa mai mult decât tine, iar frumuseţea ta este mai profundă decât ce vezi cu ochiul liber. Abia aştept să văd ce urmează. Te iubesc.

Cum se mentin in forma vedetele

Cei doi sunt căsătoriţi din 2009 şi au împreună un băieţel de 5 ani şi o fetiţă în vârstă de 3 ani.

În continuare, Gisele vrea să se dedice familiei şi să se ocupe de proiecte speciale despre care momentan nu ştim prea multe. Există planuri şi pentru o autobiografie şi un documentar despre viaţa ei.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *