GIRL CRUSH – Giulia Anghelescu

De foarte mulţi ani, Giulia Anghelescu ne impresionează prin frumuseţe, tenacitate şi un suflet de milioane! Care sunt trucurile ei?

Ten radiant“Nu fac nimic deosebit în afară de faptul că mă demachiez dimineaţa şi seara şi încerc să mă hidratez foarte bine.”

Beauty star

„Singurul produs de care m-am îndrăgostit în ultima vreme şi pe care îl folosesc cu regularitate este serumul Universkin”.

Universkin este un serum personalizat după nevoile fiecărui ten în parte, creat pe loc, prin adăugarea de ingrediente la formula de bază „nexultra P”.

Scentsational

“Folosesc un singur parfum de vreo 2 ani încoace şi nu a reuşit să îl detroneze niciunul. Tom Ford Tobacco Vanille.”

Iată o nuanţă de ruj cu adevărat #badass pentru Giulia!

MAC Retro Matte Liquid Lipstick, 17 lei

„Aş fi profesat ca psiholog; de altfel chiar îmi doresc să se întâmple asta la un moment dat.”

Multitasking

Mă ocup cu încă 100 de lucruri: blogul mygiulia.ro; vlogul BADASSMOMS, colecţia de tricouri de pe tshirt-factory.ro şi multe altele pe care le veţi descoperi în această toamnă.

VlogStar

“Am înfiinţat vlogul pornind de la secţiunea Badassmom de pe blogul meu.Vrem să le arătăm fetelor cât de important este să nu uite de ele însele după ce devin mame. Le arătăm cum reacţionăm noi în anumite situaţii, nu le dăm sfaturi despre cum să îşi crească copii. E un vlog fără regrete, în care suntem extrem de directe indiferent de subiect.”

„O #BadassMom este o mamă cool, o mamă care este, în acelaşi timp, prietenă cu copiii ei, o femeie care se iubeşte pe sine şi care primeşte orice provocare cu încredere şi zâmbetul pe buze”.

Puteţi citi articolul complet în ediţia de print – octombrie a revistei Cosmopolitan.

 

Text: Ana-Maria Prunariu. Foto: The Storyalist, PR

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.