It’s over! Gigi Hadid s-a despărțit de Zayn

Această despărțire o să frângă multe inimii ale fanilor lui Gigi Hadid și ai lui Zayn.  Membrul Trupei One Direction,  Zayn Malik și modelul Gigi Hadid au hotărât de comun acord să se despartă.

La momentul actual unul dintre cele mai faimoase și iubite cupluri din lume a șocat media cu vestea despre separarea lor, mai ales pentru că păreau extrem de apropiați și îndrăgostiți. După aproape doi ani de relație, Gigi Hadid, la cei 22 ani este din nou singură, către o nouă aventură. La fel și Zayn la cei 25 de ani pe care îi are.Cei doi au făcut public anunțul despre despărțirea lor pe Twitter, unde Yayn a declarat:

„Gigi și cu mine am avut o relație incredibil de semnificativă, o respect și o iubesc în calitate de femeie și prietenă. Gigi are un suflet incredibil, aș fi recunoscător ca toți fanii noștri să respecte această decizie dificilă și, de asemenea, intimitatea noastră.”

Modelul a postat un mesaj emoționant la fel de emoționant:

„Despărțirile în presă pot părea impersonale pentru că este greu să transpui în cuvinte ce au experimentat doi oameni de-a lungul a doi ani de relație. Voi fi mereu recunoscătoare pentru iubirea, timpul și lecțiile pe care le-am trăit alături de Zayn. Îi doresc tot binele din lume și voi continua să îl susțin ca pe un prieten pe care îl iubesc și respect.”

Zayn Malik și Gigi Hadid, din nou în aventura singurătății

Înainte ca cei doi să formeze un cuplu, artistul și modelul au mai avut relații serioase, de lungă durată: Gigi Hadid a petrecut doi ani cu artistul australian Cody Simpson, iar Zayn Malik a fost logodit cu cântăreața Perrie Edwards, cu care a stat într-o relație timp de trei ani.

Citește și: Star Style: Gigi Hadid

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.