Ghidul lui Kim Kardashian pentru selfie-uri perfecte

Kim Kardashian este cunoscută (și) pentru selfie-urile sale perfecte – a publicat chiar și un album de selfie-uri! Dacă și tu vrei ca pozele tale să iată atât de bine, iată ce trebuie să faci.

Rețeta selfie-ului perfect este, de fapt, foarte simplă. La unele dintre următoarele lucruri probabil te-ai gândit și tu până acum, însă trebuie să le pui în aplicare pe toate – cel puțin dacă vrei cât mai multe like-uri.

Citește și: Kim Kardashian vrea să devină avocat 

În primul rând, trebuie să ai lumină foarte bună pentru selfie-uri. Îți recomandăm lumina naturală, dar poți găsi și în casă o lumină care să te avantajeze. Dacă folosești flash-ul, ține un șervețel lângă față când faci selfie-ul, pentru ca acesta să prindă lumina, iar fața ta să fie încă vizibilă. Kim mai folosește și o carcasă de telefon specială, care luminează!

Apoi, ține bărbia în jos și telefonul puțin deasupra nivelului feței. Pentru o privire mai pătrunzătoare, poți închide ochii puțiiiiin de tot.

Pentru ca pomeții să iasă mai bine în evidență, Kim apelează la „duck face”, însă asta poate fi destul de enervant, mai ales dacă este exagerat. Pentru un efect mai subtil, ai putea folosi trucul surorilor Olsen: ele șoptesc cuvântul „prună”.

Citește și: Sharon Osbourne și-a făcut un selfie dezbrăcată pentru a o susține pe Kim Kardashian 

Iată încă un truc grozav: dacă nu-ți place ceva din poză dă-i crop! Poate că fața ta a ieșit perfect, dar una din mâini statea foarte ciudat sau tocmai îți apăruse un coș pe piept. Nicio problemă, dă-i crop și ai rezolvat!

Nu în ultimul rând, folosește o cameră foto, mai ales dacă cea de la telefon nu este atât de bună. Cu cât mai bună este camera, cu atât mai bine va ieși selfie-ul!
*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Lauren Valenti)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.