George Clooney, cu iubita in safari

By  | 

George Clooney şi noua sa iubită, Amal Alamouddin, au fost surprinşi împreună în vacanţă în insulele Seychelles dar şi într-un safari în Tanzania. După mai multe întâlniri publice: vizionarea filmului „Monuments Men” la Casa Albă şi câteva cine în oraş, George şi Amal au trecut la următorul nivel în relaţie: vacanţe exotice.

Noul cuplu a fost surprins în Tanzania, împreună cu localnicii dar şi într-un safari. ”El avea mâna în jurul umerilor ei iar ea avea mâna în jurul lui. Păreau foarte, foarte apropiaţi” a declarat un martor pentru People Magazine.

Toată lumea este de părere că Amal este aleasa lui George Clooney şi că dacă nu o să se însoare cu ea probabil că nu se va însura niciodată. Amal este de profesie avocat iar printre cazurile care i-au trecut prin mână îl putem enumera şi pe cel al lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks. Este şcolită la Oxford şi NYU School of Law şi fluentă în arabă şi franceză. Şi nu în ultimul rând, este superbă!

Printre cele mai cunoscute partenere ale lui George Clooney, care are o reputaţie faimoasă de burlac, le enumerăm pe Stacy Keibler, proaspăt căsătorită, Kelly Preston, Krista Allen şi Elisabetta Canalis. În mod evident, niciuna dintre frumoasele care au stat la braţul actorului nu se compară ca prestanţă cu Amal Alamouddin.

Ce părere ai, va reuşi Amal să îi schimbe statutul lui George Clooney? 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *