Garden party acasa la Gwyneth Paltrow

By  | 

Pretextul pentru petrecere a fost prima colecţie capsulă de genţi a lui Gwyneth, în colaborare cu designerul britanic Stella McCartney, care este şi cea mai bună prietenă a actriţei. Şi ce altă ocazie putea fi mai nimerită pentru ca Paltrow să îşi exerseze abilităţile de gazdă cu o petrecere în grădină în stil englezesc?

Gwyneth Paltrow i-a dedicat prietenei sale, Stella McCartney şi o postare emoţionantă pe blogul personal. ”Uneori în viaţă ai parte de o prietenă care îţi este precum o soră. Cineva care chiar te înţelege. Cineva care este cu tine la fel de onest şi iubitor. Cineva cu care împarţi aceleaşi valori şi principii. Cineva care este ca o barcă de salvare atunci când locuieşti într-o ţară pe care ai adoptat-o cu drag, deşi nu este ţara ta natală. Cineva care este din întâmplare la fel de haios şi puţin obraznic şi care încearcă în permanenţă să găsească echilibrul în toate, aşa ca tine.”

Printre invitaţi s-au numărat mama lui Gwyneth Blythe Danner, soţul Chris Martin şi tatăl Stellei, Sir Paul McCartney, alături de alte vedete precum Sarah Jessica Parker, Rachel Zoe şi Cameron Diaz. Aceştia au fost serviţi cu şampanie, mini-tarte, mini fish and chip şi au putut să joace badminton pe acordurile muzicii live. Invitaţii au putut admira şi genţile din colecţia capsulă a celor două prietene, expuse în curte.

Iată şi un clip postat de actriţă pe blogul personal, Goop.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *