Gala Met 2019: Lady Gaga a schimbat 4 ținute pe covorul roșu

Gala Met 2019 a avut ca tematică Camp: Notes on Fashion o explorare a exceselor în modă, așa că ne așteptăm la look-uri teatrale, la frivolitate asumată și la extravaganțe de tot felul. Iar Lady Gaga, având în vedere istoria din spatele a mai bine de zece ani de ținute care mai de care mai șocante și mai controversate, a fost, bineînțeles, invitată de către Anna Wintour, organizatoarea evenimentului, să fie co-gazdă în acest an. Iar Gaga, după cum ne-am așteptat, a deschis Gala Met 2019 cu o binemeritată doză de dramatism, defilând pe covorul roșu în nu numai una, nu două, nici măcar trei, ci PATRU ținute diferite.

Este o tradiție a evenimentului ca starurile să fie însoțite de designerii care le-au creat ținuta pentru seara în cauză – ba chiar se speculează faptul că Anna Wintour ar dicta ce casă de modă să îmbrace pe care anume vedetă, însă acest lucru nu a fost vreodată oficial confirmat.

În conformitate cu tradiția, Lady Gaga a pășit pe covorul roșu la Gala Met 2019 în compania designerului Brandon Maxwell, într-o rochie roz impresionant de voluminoasă, creată de către acesta special pentru artistă. În scurt timp, mai exact, după ce Gaga a ajuns la capătul de sus al scărilor care duc spre intrarea în muzeu, a fost elucidat misterul dimensiunii exagerate a rochiei roz, care s-a dovedit a fi, de fapt, un soi de capă – dedesubtul ei se ascundea o altă rochie – de data aceasta neagră, cu care Lady Gaga a defilat înapoi în jos pe treptele de la Met.

Dacă prima ținută a frapat prin nuanța electrizantă de roz și detaliile jucăușe precum mânecile bufante, panglica din păr sau funda care marca talia, cea de-a doua ținută (tot sub semnătura designerului Brandon Maxwell) a furat privirile grație construcției inedite, care a inclus un corset asimetric și o fustă cu crinolină, asimetrică la rândul său.

După ce a pozat în jur de 10 minute (transformând în recuzită o umbrelă neagră) în cea de-a doua rochie, Gaga a dezvăluit că parada de look-uri pe care a pregătit-o pentru ediția aceasta a Galei Met nu s-a încheiat, scoțând la iveală de sub rochia neagră… o a treia rochie.

Designerul Brandon Maxwell o ajută pe Lady Gaga să dezbrace rochia cu numărul doi pentru a scoate la iveală cea de-a treia ținută a serii.

Rochia cu numărul trei purtată de Lady Gaga la Gala Met 2019 a fost o rochie coloană din satin roz, lungă până în pământ, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați și un telefon retro pe care artista s-a prefăcut că îl folosește pentru a iniția apeluri.

Câteva minute mai târziu, Gaga și-a dat jos rochia roz pentru a scoate la iveală outfitul final al serii – un set de lenjerie acompaniat de dresuri plasă și botine cu toc amețitor de înalt. Look-ul a fost completat de un accesoriu inedit – o remorcă roz plină cu vin spumant și cutii din acrilic transparent în care erau vizibile pălării ce aminteau de clipul Joanne.

Rămâi cu ochii pe COSMOPOLITAN.RO pentru a vedea ce au purtat restul vedetelor la Gala Met 2019.

Vezi cele mai spectaculoase look-uri de pe covorul roșu de la GalaMet 2019 aici!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.