Gafa rusinoasa la Miss Universe 2015

By  | 

Duminică seara a avut loc Miss Universe 2015, iar prezentatorul a făcut cea mai rușinoasă gafă, anunțând altă câștigătoare.

Moment hilar pentru noi, dar groaznic pentru prezentatorul Miss Universe 2015! Când a venit momentul să anunțe marea câștigătoare a serii, prezentatorul concursului a încoronat-o pe Miss Columbia, Ariadna Gutierrez Arévalo. După câteva minute pline de bucurie, aceasta a aflat că, de fapt, ea s-a clasat pe locul al doilea. Prezentatorul Steve Harvey a anunţat că a făcut o greșeală, iar adevărata câștigătoare este Pia Alonzo Wurtzbach, reprezentanta statului Filipine.

Miss Filipine a fost cu adevărat șocată când a aflat că Miss Columbia ieșise, de fapt, pe locul al doilea, dar totodată foarte fericită, așa cum se poate vedea în clipul de mai jos.

Prezentatorul Steve Harvey a postat după încheierea concursului pe Twitter: „Vreau să-mi cer scuze din toată inima în faţa Miss Columbia şi Miss Filipine pentru greşeala mea uriaşă. Mă simt îngrozitor”.

Pe locul al treilea s-a clasat reprezentanta Statelor Unite ale Americii, Olivia Jordan.

Dar acesta nu a fost singurul incident al serii. Cu puțin timp înainte de încheierea competiției, un automobil a pătruns în mulțimea din fața Planet Hollywood Resort & Casino din Las Vegas, locul unde avea loc concursul. Pentru moment nu se știe dacă șoferul a pătruns intenționat în mulțime, însă o persoană a fost ucisă, iar alte 36 rănite.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *