Fundația Leonardo DiCaprio a strâns 45 de milioane de dolari într-o singură seară

By  | 

La cea de-a treia gală a fundației Leonardo DiCaprio au fost strânse 45 de milioane de dolari pentru protejarea mediului.

Evenimentul, care a avut loc la Saint Tropez miercuri seară, a constat într-o licitație (care a inclus și piese donate de DiCaprio, motocicleta Harley Davidson din „Terminator”, un zbor cu elicopterul deasupra vârfului Everest su o săptămână cu Martin Scorsese la filmări), iar The Weeknd și Lana Del Rey au susținut recitaluri. Printre invitați s-au aflat Kate Hudson, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Cate Blanchett, Marion Cotillard, Penélope Cruz, Robert De Niro, Scarlett Johansson și Charlize Theron.

Suntem prima generație care are tehnologia, cunoștințele științifice și voința globală de a construi un viitor pentru întreaga omenire – dar ultima generație care are șansa de a opri schimbările climatice, înainte de a fi prea târziu”, a spus DiCaprio în discursul său.

Anul acesta, Fundația Leonardo DiCaprio va face o donație importantă și fondului Give for France, care își propune să contribuie la ajutorarea şi asistarea familiilor şi supravieţuitorilor atentatului de la Nisa din 14 iulie.

Leonardo DiCaprio luptă pentru mediu de aproape 20 de ani, iar fundația sa a fost creată în 1998. De atunci, a generat zeci de milioane de dolari pentru inițiative de pe fiecare continent și ocean.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *