Fotografiile oficiale de la botezul printului George

By  | 

Fotografiile oficiale de la botezul prinţului George sunt pe cât de stilate ne aşteptam cu toţii! Acestea au fost realizate de renumitul fotograf Jason Bell pe 23 octombrie, ziua botezului, în ”the Morning Room” la Clarence House, reşedinţa lui Charles, Prinţul de Wales şi a soţiei sale Camilla, Ducesa de Cornwall.

Prima fotografie înfăţişează întreaga familie a prinţului George, zâmbitoare, în jurul Bebeluşului Regal.

Ce-a de-a doua fotografie îi înfăţişează pe William, Kate şi George înconjuraţi de familia regală. Kate pare că nu se simte în elementul ei privind fix în obiectivul aparatului de fotografiat, în timp ce Regina Elisabeta îl admiră pe nepoţelul ei.

Ce-a de-a treia fotografie înfăţişează cele 4 generaţii ale familiei regale: Regina Elisabeta, Prinţul Charles, Prinţul William şi micuţul George, bucuria familiei, în rochiţa lui din dantelă lucrată manual. Aceasta este prima fotografie de acest fel făcută publică.

Iată şi portretul micuţei familii regale: William, Kate şi George. Zâmbetul lui Kate pare în toate fotografiile uşor crispat însă este de înţeles datorită faptului că a avut o zi plină iar pozatul nu este tocmai o ştiinţă exactă. Ducesa de Cambridge arată mult mai bine în instantanee, în care zâmbeşte relaxat.

Botezul a fost o ”afacere de familie”, la care au luat parte 23 de invitaţi, toţi membri ai familiei şi cei 7 naşi împreună cu soţii lor. Invitatul de seamă al evenimentului a fost dădaca micuţului George, Jessie Webb. După ceremonia religioasă de la capela palatului St. James, grupul s-a retras la reşedinţa prinţului Charles, unde au servit ceai şi tort de la nunta lui Kate şi William. Tradiţia britanică cere ca o parte din tortul de la nuntă să fie congelată şi servită apoi la botezul primului născut.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *