Fotografiile lui Beyonce, retusate sau nu?

By  | 

Când a auzit că brandul al cărui imagine o reprezintă vrea să facă retuşuri majore la fotografiile oficiale ale campaniei, Beyonce s-a scandalizat. Acestia vroiau să îi subţieze talia şi să îi micşoreze formele generoase. În schimb, artista a cinsistat să fie folosite fotografii needitate în campania de promovare a brandului.

Un purtător de cuvânt al companiei a recunoscut în presa britanică faptul că s-a luat în considerare acest aspect, însă susţine că fotografiile folosite nu au fost retuşate. ”Atât H&M cât şi Beyonce sunt foarte încântaţi de rezultatul final” a adăugat acesta.

O sursă apropiată artistei a trimis ulterior un e-mail mai multor publicaţii, printre care şi Business Insider, în care susţine că, de fapt, fotografiile folosite au suferit modificări majore. Deşi Beyonce a insistat să nu îi fie subţiată  talia şi diminuate formele, în rest, fotografiile au suferit multiple îmbunătăţiri.

”(Beyonce n.r.) nu obiectează ca faţa, pielea şi corpul să arate fără defecte…Nimeni nu arată aşa, nici măcar ea. Acesta este un truc menit să susţină că nu a fost folosit photosopul deloc. Hilar.”

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *