Fostul iubit al printesei Diana vorbeste cu presa

By  | 

Relaţia dintre Prinţesa Diana şi chirurgul de origine pakistaneză Hasnat Khan a durat doar 2 ani, însă rănile au rămas deschise chiar şi după 16 ani de la moartea acesteia. Deşi a preferat să păstreze tăcerea până acum, Hasnat Khan a decis să lămurească anumite aspecte pe care filmul biografic despre fosta sa iubită, Diana, le susţine în mod greşit.

Deşi în film se sugerează că familia de religie musulmană a chirurgului nu era de acord cu relaţia lor, Hasnat Khan susţine pentru ziarul ”The Sun” că lucrurile nu au stat aşa. Din contră, ”atât părinţii, bunica şi toate rudele care au conuscut-o pe Diana au plăcut-o foarte mult iar părinţii şi bunica nu au obiectat nicicând la relaţia noastră. Au fost foarte fericiţi pentru noi şi ne-au lăsat pe noi să ne hotărâm destinul oferindu-ne toată susţinerea lor. Am primit amândoi binecuvântarea lor.”

În vârstă de 54 de ani, Hasnat nu a reuşit să treacă peste durerea pierderii femeii iubite însă îi duce mai departe moştenirea. Acesta a continuat munca de caritate în Africa, unde operează copii orfani de 2 sau 3 ori pe an. Hasnat a continuat munca în memoria prinţesei Diana, a cărei amintire îl face mai puternic.

”Ultimele săptămâni au fost foarte dificile dar ştiu ce mi-ar fi spus Diana: concentează-te asupra vieţii tale, ajută-i pe aceşti copii şi fii fericit! Ştiu, de asemenea, că ar fi fost mândră de munca noastră din Etiopia. A fost un mare umanitar şi aşa trebuie să rămână în amintirea noastră” a adăugat chirurgul.

Iată şi trailerul filmului Diana, pe care îl poţi vedea şi în cinematografe. În rolul lui Lady Di joacă Naomi Watts iar în rolul chirurgului joacă Naveen Andrews.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *