Fortzinni, noua piesă 5GANG featuring Huawei, în top trending pe YouTube

Contextul actual ne-a schimbat realitatea de zi cu zi, ne-a învățat multe lucruri, iar unul dintre ele este faptul că muzica și, în general, arta, sunt indispensabile pentru starea noastră de bine. De asemenea – deși nu e ca și când nu o știam deja, situația curentă a făcut asta mult mai evident – tehnologia ne ajută enorm în viața de zi cu zi, iar fără ea, ne-ar fi imposibil să ne conectăm cu cei dragi sau cu pasiunile noastre în contextul actual.

Ne-am bucurat – anul acesta mai mult decât oricând, parcă – de orice nouă lansare a unui artist, apreciind și mai mult decât de obicei că au creat, într-o perioadă de criză, ceva pentru divertismentul nostru. Zilele acestea, de pildă, avem pe repeat cea mai nouă piesă semnată 5GANG,  Fortzinni, realizată în colaborare cu Huawei.

Tehnologia și muzica au demonstrat încă o dată ce pereche bună fac, cu ocazia lansării noii piese 5GANG, al cărei clip a ajuns deja pe primele locuri în trending pe YouTube, în doar câteva zile de la lansare.

Videoclipul ilustrează conexiunea dintre tehnologie și divertisment într-o manieră inedită. Compatibilitatea dintre specificațiile noului HUAWEI P smart 2021 și personalitățile vibrante ale membrilor trupei 5GANG este unul dintre principalele aspecte care au stat la baza conceptului creativ din spatele clipului, care a adunat deja peste 1.5 milioane de vizualizări.

Noua piesă a fost cântată, în premieră, în timpul concertului 5GANG, powered by Huawei, un concert mult așteptat în contextul nevoii de divertisment în pragul unui nou lockdown. Evenimentul a avut un succes răsunător. Peste 6.000 de spectatori au fost prezenți, virtual, din fața ecranelor, pe contul de YouTube oficial al 5GANG, iar peste 3.000 de comentarii au fost înregistrate în timpul concertului.

“Piesa FORTZINNI se bucură deja de un mare succes pe YouTube. Suntem pe locul 1 în trending și am depășit deja pragul de un milion de vizualizări. Noul videoclip este un mix între abordarea fresh cu care v-am obișnuit deja, tehnologie și multă energie. Piesa a fost foarte așteptată de public și ne bucurăm că am reușit să o cântăm, în premieră, în timpul concertului powered by Huawei, după multe luni în care nu am mai avut ocazia să fim pe scenă în fața celor care ne ascultă și ne urmăresc.”, spune Selly, vlogger și membru 5GANG.

Interesul ridicat al consumatorilor pentru noul HUAWEI P smart 2021 a fost vizibil în timpul concursurilor lansate de membrii 5GANG în timpul evenimentului, în două etape. Participanții au răspuns cu succes întrebărilor legate de specificațiile smartphone-ului, iar doi dintre aceștia urmează să se bucure de specificațiile de ultimă oră ale telefonului.

HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă la un preț accesibil și garantează o durată de viață excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum își doresc.

Material susținut de Huawei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.