Fiica Victoriei Beckham împărtășește dragostea mamei sale pentru modă

E abia marți, dar putem să declarăm clipul postat de Victoria Beckham pe contul ei de Instagram drept „cel mai simpatic clip al săptămânii”.

În clipul postat astăzi, Victoria apare împreună cu fiica ei, Harper, ambele urmărind filmul documentar Spice World, un documentar despre ascensiunea trupei Spice Girls către faimă internațională.Harper e fascinată de vremurile în care mama sa mergea în turneu alături de colegele sale de trupă, în special de autocarul imens cu care călătoreau fetele, dar și de una dintre ținutele Victoriei – o rochie mini semnată Gucci. În clip, vocea adorabilă a lui Harper se aude spunând că vrea și ea o rochie identică.

Pasiunea Victoriei pentru modă (nu degeaba porecla ei în trupă era „Posh Spice”) a evoluat, de-a lungul timpului, într-o carieră de succes în cadrul industriei modei, Victoria deținând propriul label ce îi poartă numele și care face parte din calendarul oficial al New York Fashion Week. Rămâne să vedem dacă micuța Harper o va lua pe urmele mamei sale.

Foto: Splash News

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.