Fiica lui Paul Walker lanseaza o fundatie in numele lui

By  | 

Fiica lui Paul Walker, Meadow, lansează o fundație în numele acestuia. Ea a făcut anunțul sâmbătă, în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 42 de ani.

Meadow a ales un mesaj foarte simplu pentru fundație: „Do Good” („Fă bine”) și a ales să facă anunțul prin internediul paginii sale de Instagram.

A photo posted by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Ea a postat o fotografie alături de tatăl său făcută când era doar o copilă, alături de o descriere emoționantă: „Reflectând asupra tatălui mei, m-am trezit reflectând asupra pasiunilor sale. Pasiunea sa pentru ocean, pasiunea pentru salvarea animalelor, pasiunea pentru a ajuta oameni și pasiunea sa pentru a face bine. Am vrut să pornesc această fundație pentru că am vrut să împărtășesc această parte din el cu alții.” Ea a continuat: „Sunt extrem de mândră să lansez Fundația Paul Walker de ziua lui. Nu mă pot gândi la un mod mai bun de a-mi sărbători tatăl. #DoGood”.

Fundația Paul Walker urmărește să continue genul de muncă de caritate de care tatăl lui Meadow s-a ocupat când era în viață. Meadow intenționează să protejeze oceanele, fauna sălbatică și pe noi înșine”, spun purtătorii de cuvânt ai fundației. „Fundația va acorda subvenții și burse pentru studenți și cercetători interesați de viața marină, lăsând oamenii mai bine educați și echipați în fața provocărilor de mâine.”

Actorul Paul Walker a murit la vârsta de 40 de ani, în noiembrie 2013, în urma unui tragic accident de mașină.

 

*articol preluat de pe Cosmopolitan US

Comments

comments