Fiica lui Kate Moss, într-o campanie Marc Jacobs

By  | 

Lila Moss-Hack tocmai a împlinit 16 ani, iar când ești fiica supermodelului Kate Moss nu primești doar un tort pentru aniversare. Ea a semnat un contract pentru prima sa campanie Marc Jacobs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on

Designerul a povestit prin intermediul Instagram cum a cunoscut-o pe Lila Moss-Hack și cum a ajuns să colaboreze cu aceasta.

„Când am cunoscut-o pe @lilamoss prima dată, în 2008, eram în vacanță în Ibiza și am mers la Formentera pentru a o vizita pe mama sa, Kate Moss, și pe alți prieteni și membri ai familiei. La doar 6 ani, personalitatea puternică a Lilei, comportamentul și frumusețea deosebită erau deja evidente. Data următoare când am văzut-o pe Lila a fost în august 2011 la nunta lui Kate, iar personalitatea sa era și mai dinamică, iar frumusețea și mai mare. În iulie am văzut-o atunci când Kate a adus-o la o ședință foto. Frumusețea ei, calmul, răbdarea și bunătatea Lilei au făcut acest proiect chiar mai special decât mi-aș fi imaginat. A intrat în personaj fără efort și cu grație. Mulțumesc, Lila, pentru că ai făcut parte din acest proiect extrem de special.”

În acest moment, Lila are doar 3 postări pe Instagram, dar deja a adunat aproape 17,000 followers.

 

Citește și: Stil de star: Kate Moss 

Citește și: Secrete de frumusețe de la Kate Moss 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *