Fiica cea mare a Madonnei, Lourdes, joaca in cel mai nou film regizat de cantareata

By  | 

Fiica Madonnei, care va fi prezentata pe generic sub numele de Lola Leon, a fost vazuta pe platou purtand o uniforma scolara, pentru debutul sau in film. Nu se stie exact ce rol joaca tanara si cat de important este acesta. Lourdes, cunoscuta si ca Lola, a fost pe platou alaturi de mama sa si de fratii Rocco si David.

Miercuri, Madonna a filmat in Mayfair, in marea britanie.

„W.E.”, al doilea film al Madonnei in calitate de regizor, spune povestea relatiei dintre Edward al VIII-lea si Wallis Simpson.

Productia, care are un buget de 18 milioane de lire sterline, va fi filmata in Franta si Anglia si include si o poveste de dragoste care se petrece in 1998. Din distributie fac parte Abbie Cornish, Andrea Riseborough si James D’Arcy.

Primul film al Madonnei, „Filth and Wisdom”, care il avea ca protagonist pe liderul trupei de gypsy punk Gogol Bordello, Eugene Hutz, a primit cronici negative. Din cauza acestor reactii, Madonna pare ca este mult mai aplecata asupra detaliilor, de data aceasta. O sursa de pe platouri a declarat ca artista a petrecut trei ore ca sa filmeze o scena de zece secunde. Madonna, care a declarat ca finanteaza singura acest proiect, a facut economii, aducand mobila pentru film din apartamentul sau din New York.

Lourdes a lansat deja propria linie vestimentara, „Material Girl”, si s-a imbracat in stilul mamei sale cand a aparut in videoclipul acesteia „Celebration”.

La inceputul anilor ’90, Madonna l-a cunoscut pe antrenorul de fitness Carlos Leon, iar din aceasta relatie s-a nascut Lourdes. Madonna mai are un fiu biologic, Rocco, cu regizorul Guy Ritchie, si alti doi copii adoptati din Malawi – David si Mercy.

Descrisa de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului „Sticky & Sweet”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *