Fifty Shades of Grey: primele imagini de pe platourile de filmare

By  | 

         

După atâtea surprize neplăcute iată că lucrurile au intrat pe un făgaş normal pentru mult aşteptata producţie ”Fifty Shades of Grey”. După ce ne-am confruntat cu protestele fanilor la aflarea distribuţiei am trecut prin mari emoţii după ce Charlie Hunnam a renunţat la rolul lui Christian Grey.

Noul actor ales în rolul excentricului milionar este, însă, pe gustul fanilor trilogiei, care au uitat rapid de alţi favoriţi la rolul lui Grey precum Matt Bomer şi Ian Somerhalder. Jamie Dornan este ideal în rolul lui Christian, ajutat de look-ul său rafinat şi seducător datorat experienţei de model profesionist.

Ultima achiziţie a distribuţiei ”Fifty Shades of Grey” este actriţa Eloise Mumford (The River, 2012), în rolul lui Kate Kavanagh, colega şi prietena cea mai bună a Anastasiei Steele. În rolul lui Elliot Grey, fratele lui Christian, îl avem pe actorul Luke Grimes (Taken 2, 2012).

Filmările la ”Fifty Shades of Grey” au început pe 1 decembrie, când producătorul Dana Brunetti a postat prima fotografie de pe platoul de filmare pe contul de instagram. Pe site-ul popsugar.com au apărut apoi câteva fotografii din timpul filmărilor în care apar Anastasia şi Christian Grey la întâlnire în oraş.

Probabil că nu o să vedem prea curând şi poze din dormitor cu cei 2 protagonişti, dar aşteptăm cu răbdare lansarea filmului!

          

Ce părere ai despre primele fotografii de pe platoul de filmare al producţiei ”Fifty Shades of Grey”?

          

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *