Fetele rele de la Hollywood

Chip angelic, privire galeşă şi atitudine care te intimidează instant – fetele rele de la Hollywood nu mai sunt totuşi ce-au fost…

Ştim cu toate experienţele memorabile ale britanicei Kate Moss pe vremea când era un model internaţional în vogă – petreceri până în zorii zilei, probleme cu substanţe mai mult sau mai puţin legale etc. Actriţa Drew Barrymore e un alt exemplu în acest sens – într-un interviu din revista americană Vogue a recunoscut că a testat droguri de la 12 ani, când celebritatea o luase pe sus fără să-şi dea seama şi popularitatea o cam copleşise… Următoarele fete de mai jos obişnuiau să fie rele, dar s-au reabilitat la timp, iar acum le poţi chiar privi ca modele demne de urmat. Cine sunt ele?

GettyImages-511915484Emma Roberts

Emma are 26 de ani acum şi e nepoata mai celebrei Julia Roberts. O ştii pe tipă din serialul Family Guy sau din filmul Were the Millers. Acum câţiva ani, năvalnica blondă a fost arestată după ce poliţia a intervenit într-un scandal conjugal pe care ea îl stârnise cu iubitul ei, actorul Evan Peters. Tipul avea nasul spart şi muşcat, dar deşi Emma a fost arestată, orice acuzaţii au fost restrase, din cauză că Evan nu a depus cerere împotriva ei. Ba chiar acum sunt din nou împreună.

GettyImages-99595586Meg Ryan

Oh, Meg… Candida actriţă a devenit celebră după scena de referinţă din filmul Sleepless in Seattle (1993), când a mimat un orgasm serios în ditamai restaurantul plin de oameni. Au urmat comedii romantice precum Kate şi Leopold, You’ve got mail etc şi gata, blonda ne-a ajuns la inimi. Totuşi, când s-a aflat că Meg şi-a înşelat soţul, pe Dennis Quaid cu actorul Russell Crowe, fanii ei au loc foc. Meg a ales să vină în emisiune la Oprah pentru a clarifica situaţia şi să-şi spele imaginea. Nu ştim cât a reuşit cu alţii, dar nouă tot dragă ne-a rămas.

attends The 2015 MTV Movie Awards at Nokia Theatre L.A. Live on April 12, 2015 in Los Angeles, California.

J Lo

Diva latino este mama a doi gemeni superbi şi cu o carieră absolut fulminantă. Totuşi, prin 1999 se afla într-o relaţie destul de tumultoasă cu P. Diddy. După o altercaţie dintr-un club care s-a lăsat cu împuşcături, cei doi au fost chiar arestaţi şi acuzaţi de posesie ilegală de armă. Ups… Dacă Jennifer este acum iubită peste tot în lume, despre P. Diddy nu am mai auzit veşti prea de curând.

GettyImages-462185828Julia Roberts

Uite că se întâmplă şi la case mai mari! La începutul anilor 2000, frumoasa Julia se afla într-o relaţie cu actorul Benjamin Bratt când l-a cunoscut pe cineastul Danny Moder, cu care se pare că a început o relaţie chiar pe platourile de filmare ale peliculei Mexicanul. Moder era însurat cu acte, dar a divorţat, iar cei doi s-au căsătorit. Azi au trei copii şi, se pare, o căsnicie împlinită. Bravo, Julia!

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.