Festivalul Cannes 2019: Chiara Ferragni își face apariția cu un nou look

Festivalul de Film de la Cannes 2019 a debutat pe 14 mai, iar una dintre starurile care au captat atenția reflectoarelor a fost Chiara Ferragni. Celebra bloggeriță/business woman a proftat de această ocazie și și-a afișat noul look în premieră la Festivalul de Film de la Cannes. Chiara a optat pentru o tunsoare bob, dar și-a schimbat și culoarea părului: un blond frumos platinat care îi scoate în evidență forma feței, dar și ochii albaștri.

https://www.instagram.com/p/Bxuu1nIIIEb/

https://www.instagram.com/p/Bxu_m0cIQQM/

De-a lungul anilor, Chiara Ferragni a avut părul e lungime medie, blond cu tonuri calde. Unul dintre cele mai memorabile look-uri ale sale de anul trecut din cadrul Festivalului de la Cannes a fost când și-a făcut apariția într-o rochie roz personalizată, părul blond completându-i perfect ținuta.

https://www.instagram.com/p/Biuu6eblT7Z/

Noul hairstyle al Chiarei, după cum a dezvăluit bloggerița ulterior pe contul său de Instagram, nu este o schimbare permanentă – bobul platinat este, de fapt, o perucă, însă, într-un poll pe Instastory-ul ei, Chiara își întreabă urmăritorii dacă ar trebui să își ia inima în dinți și să adopte cu adevărat acest look.

Nu este prima dată când Chiara a încercat o astfel schimbare de scurtă durată. Aceasta s-a remarcat de nenumărate ori și a surprins milioane de oameni prin schimbările impresionante de look, trecând de la părul scurt la părul lung sau de la blond la albastru, ori la roz. Cert este că Chiara vrea sa fie mereu în trend prin culori și tunsori îndrăznețe.

Chiar acum câteva săptămâni, Chiara a experimentat cu nuanțe pastel – un roz pal și un verde mentă, iar acum un an a purtat pentru o scurtă perioadă de timp o nuanță de strawberry blonde.

https://www.instagram.com/p/BxVKYKKlhsC/

https://www.instagram.com/p/BxVBa2vlu9C/

https://www.instagram.com/p/BlVBDIAlgyn/

Foto: Instagram Chiara Ferragni

Text: Claudia Lefter

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.