Fergie si Josh Duhamel vor avea baiat!

By  | 

Invitat la emisiunea ”Live with Kelly and Michael”, actorul în vârstă de 40 de ani a fost pus în situaţia de dezvălui fără cuvinte sexul copilului. Kelly i-a arătat lui Duhamel 2 body-uri pentru bebeluşi în cele două culori simbolice albastru, pentru băieţi şi roz, pentru fete şi l-a rugat pe actor să îl aleagă pe cel potrivit. După câteva momente de fâstâceală, Josh a implicat publicul în decizia sa, întrebându-i ce cred ei că va fi: băiat sau fata?

Actorul a ales foarte sigur pe gestul său hăinuţa albastră, imprimată cu numele show-ului matinal, pe care a ţinut-o mândru în faţa spectatorilor. Putem spune cu siguranţă acum, Fergie va da naştere la sfârşitul lui august/începutul lui septembrie primului lor copil – un băieţel!

Recent, Fergie şi-a schimbat numele în buletin. Din Stacy Ann Ferguson, artista a adoptat numele de scenă în buletin, devenind Fergie Duhamel. Decizia ei a asigurat-o că toată familia va avea acelaşi nume, al soţului său, cu care este căsătorită de 4 ani şi jumătate.

Cuplul este încântat şi pregătit pentru venirea pe lume al primului lor copil, un băieţel. Cântăreaţa a mărturisit că îşi va lua tot timpul necesar pentru a fi de micuţul său, ca o familie adevărată.

Poţi urmări mai jos momentul în care Josh Duhamel face dezvăluirea în cadrul show-ului tv!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *