Femeile fără tocuri nu pot intra la Cannes

By  | 

Oficialii Cannes au avut parte de o reacţie negativă virulentă zilele acestea atât din partea starurilor, cât şi a publicului feminin participant la vizionări.

Scandalul mediatic a pornit după ce numeroase femei au fost oprite la uşa festivalului ȋn ziua vizionării filmului Carol, cu Rooney Mara şi Cate Blanchett, din motiv că nu purtau tocuri, iar tocurile făceau parte din dress-code-ul festivalului internaţional de film.

La auzul acestei veşti, Emily Blunt s-a declarat şocată de atitudinea oficialilor:”Sincer, cred că toate femeile ar trebui să folosească pantofi fără toc. Nu ar mai trebui să purtăm tocuri. Asta este părerea mea. Eu prefer să port o pereche de Converse. Este foarte dezamăgitor ce aud”.

Nici regizorul noului film Sicaro ȋn care joacă trioul Emily Blunt, Benicio del Toro şi Josh Brolin nu s-a eschivat de la comentarii privind “scandalul tocurilor”, spunând că:”Ȋn semn de protest, eu, Benicio şi Josh vom urca scările diseară ȋn tocuri”.

Cu toate că Blunt a apărut ȋn stilettos la prezentarea Sicaro, la after-party a demonstrat că nu se dă ȋn vânt după tocuri, aşa cum spunea ȋn interviu, şi şi-a pus balerini.

Drama Dheepan a castigat Palme d’Or la Cannes 2015

5 filme care au facut istorie la Cannes

Gala amfAR Cannes 2015: Cele mai frumoase tinute

Comments

comments