Femei celebre vorbesc despre despărțiri

Orice persoană a trecut măcar vreodată printr-o despărțire și, oricât de perfecte ar părea viețile vedetelor, și ele au suferit din dragoste.

Fie că tu alegi să te desparți de partener sau el face acest pas, o despărțire poate fi foarte dureroasă. Este important să învățăm cum să trecem peste, iar vedetele știu asta cel mai bine – toți sunt mereu cu ochii pe ele. Iată ce au de spus despre despărțiri femei celebre care au reușit să treacă peste cu grație.

Serena Williams: „Cred că fiecare a trecut măcar o dată printr-o despărțire. În mod sigur nu este un lucru plăcut. Cred că o operație e mai ușoară – să ai embolie pulmonară e mai simplu decât să suferi din dragoste.”

Citește și: Cum treci mai ușor peste o despărțire 

Selena Gomez: „La început nu îmi păsa de tabloide. Aveam 18 ani, aveam un iubit și eram drăguți împreună. Dar apoi ne-am despărțit și mi-a păsat. Nimeni nu avea idee ce simt, dar peste tot citeam despre asta.”

Erykah Badu: „Cel mai bun sfat al meu este să treci prin tot procesul despărțirii. Dacă în acest moment nu simți că poți lăsa totul baltă, sună-l și lasă-l să-ți închidă în nas. Urmărește-l la petreceri, fă-te de râs. La momentul potrivit, vei evolua, dar trebuie să treci prin tot procesul.”

Jennifer Aniston: „Nu trebuie ca atunci când divorțezi să simți că viața ta s-a terminat. Poți supraviețui unei despărțiri. În comparație cu lucrurile prin care trec alți oameni, ce trăiești tu e o nimica toată. Totul este relativ. Nimic nu este stricat. Poate doar puțin învinețit.”

Citește și: Cele mai comune 3 motive de despărțire 

Katy Perry: „Vreo două săptămâni după ce am aflat adevărul legat de căsnicia mea când nu făceam nimic decât să mănânc junk food și să beau. Poți face două lucruri: să te vindeci sau să devii autodistructivă. M-am vindecat prin drumeții, vitamine, rugăciune și prieteni.”

Elizabeth Gilbert: „Ai un gol în piept pe care nimeni nu îl vede și se simte de parcă sufletul ți se scurge pe acolo. Ori nu poți dormi, ori dormi toată ziua. Ori nu poți mânca, ori mănânci întruna. Ori nu simți nimic, ori nu te poți opri din plâns. Ori nu ești în stare să lucrezi, ori ești terifiată că cineva te va opri din lucru și va trebui să te gândești la durere. Îți garantez, fiecare dintre noi s-a simțit așa. Dacă noi putem supraviețui, poți și tu.”

Jerry Hall: „Nimic nu este mai umilitor decât să îl iubești atât de mult încât să îl ierți dacă a fost infidel.”

Reese Witherspoon: „Divorțul este dureros. Dar, dacă nu e dureros, atunci poate că nu a fost o idee bună să vă căsătoriți de la bun început.”

Alexa Chung: „Mama spune despre despărțire – nimeni nu trece prin viață fără să sufere. Dar într-o zi te vei trezi și te vei simți mai bine.”

Citește și: Cele mai ciudate povești de despărțire 

Jennifer Lopez: „Durerea era intensă, dar am vrut să ies din asta mai puternică. Nu am vrut doar să îi supraviețuiesc, am vrut să învăț ceva din asta.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.