Fata cu Vioara & Band, noul proiect al Ralucăi Răducanu, solista violonistă remarcată de X Factor Global

Cunoscută sub numele de “Fata cu Vioara”, Raluca Răducanu, solistă şi violonistă, a lansat de curând Fata cu Vioara & Band odată cu prima piesă reorchestrată a trupei.

Piesa “Într-o zi la poarta mea” a celebrei interprete de muzică populară Gabi Luncă este reorchestrată într-o manieră fresh și readaptată cu influențe ale muzicii moderne ce reprezintă o fuziune între folclor, rock, pop și phunk. Piesa poate fi ascultată aici.

Anul acesta, Raluca s-a bucurat de încă o realizare notabilă pentru cariera ei de muzician profesionist: interpretarea solo de la concursul X Factor România prin intermediul căruia a fost remarcată și de către X Factor Global, momentul ei prezentând o abordare inedită datorită conceptului vioară-voce, o formulă neobișnuită în competițiile de gen.

Fata cu Vioara & Band este un proiect fondat alături de șapte tineri artiști ai Universității Naționale de Muzică din București, în cadrul căreia Raluca a urmat cursurile Facultății de Interpretare Muzicală. De asemenea, membrii trupei sunt muzicieni profesioniști, absolvenți ai Universității Naționale de Muzică București, angajați în cadrul unor instituții precum Ateneul Român, Opera Română și Reprezentativa Armatei.

Piesa “Într-o zi la poarta mea” a fost înregistrată cu Andu Karman la studiourile Melody Nation.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.