Fa cunostinta cu Matt Bomer

By  | 

De unde îl ştii pe frumuşelul care astăzi tocmai a împlinit 36 de ani -nu pare, nu? Dacă nu din serialul în care s-a consacrat, ”White Collar”, nu aţi avut cum să îl rataţi cu siguranţă în ”Magic Mike”. Serialul ”White Collar” a ajuns deja la cel de-al cincilea sezon, iar personajul pe care Bomer îl interpretează, un fost escroc ce a trecut de partea legii, ne face să oftăm de drag în fiecare episod. 

Rolul lui Matt în ”Magic Mike”, unde a jucat rolul unui stripper, alături de Channing Tatum, Joe Manganiello, Alex Pettyfer şi Matthew McConaughey ne-a făcut să oftăm şi mai tare. Băieţii, inclusiv Bomer, arată şi se mişcă extraordinar de bine, astfel că echipa magică a lui Mike urcă sus în lista filmelor preferate pentru o seară între fete, poate chiar şi la o petrecere a burlăciţelor, în lipsă de dansatori profesionişti.

Un alt rol de frumuşel pentru care Matt Bomer ar fi fost potrivit este Christian Grey, personajul principal al trilogiei erotice ”Fifty Shades of Grey”. Rolul a fost oferit unui alt actor, total diferit faţă de cum îşi imaginau fanii cărţilor, Charlie Hunnam. Noi nu vrem să luam partea unui actor, chiar dacă e vorba de Bomer, aşa că aşteptăm să vedem filmul pentru a ne face o părere concludentă despre cât de potrivit este Hunnam pentru a-l interpreta pe Grey.

Deşi şansele să îl întâlnim măcar sunt extrem de mici -nu mai vorbim de a merge la o întâlnire cu frumuşelul- trebuie să ştiţi că actorul a dezvăluit că este gay în timpul unui discurs public. Acesta este într-o relaţie cu un bărbat mai în vârstă, Simon Halls, cu care a adoptat şi 3 copii. Deşi asta reduce la 0 şansele de a-l avea vreodată pe Matt Bomer iubit, suntem încântate că el este fericit şi că este mândru de viaţa sa de familie.

Un alt talent al actorului, în afara faptului că este un actor bun şi un frumuşel, Matt Bomer ştie şi să cânte. Şi încă ceva. Matt Bomer este de fapt Sperman…în visele noastre!

Vă lăsăm cu o fotografie a lui Matt din ”Magic Mike”.  Arată la fel de bine pe cât se spune, nu? Cât despre mişcările sale, rămâne să vă convingeţi în film.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *