Fa cunostinta cu Axl Duhamel!

By  | 

Fă cunoştinţă cu Axl Duhamel!

Mândri de noul membru al familiei, Fergie şi Josh au vrut să  împărtăşească lumii întregi bucuria lor. După ce cântăreaţa şi-a anunţat naşterea prin intermediul contului de Twitter, unde a scris ”Josh & Me & BABY makes three!!!”, ambii artişti au postat câte o fotografie cu micuţul Axl, chiar din primele 2 zile de viaţă.

Stilul vestimentar de maternitate al cântăreţei a fost extrem de apeciat, mai ales atunci când şi-a făcut apariţia în ultimele luni de sarcină în pantaloni de piele. Cântăreaţa a organizat o petrecere în cinstea bebeluşui la care au fost invitate vedete precum Kelly Osbourne, Julianne Hough, Neil Patrick Harris şi Mark Jacobs. De pe listă mai lipsea Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses. Probabil că nu reprezintă un model prea bun pentru micul său tiz.

Fergie a născut pe 29 august printr-o operaţie de ceazariană şi de atunci nu am mai avut veşti de la frumosul cuplu. Cu siguranţă că venirea pe lume a fiului lor le-a dat de lucru lui Fergie şi Josh. Aceştia sunt împreună de aproximativ 9 ani şi s-au căsătorit acum 4 ani şi jumătate. Axl este primul lor copil dar îşi doresc mai mulţi, aşa că le urăm cu drag să li se împlinească toate dorinţele!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *