F. Charm si Flavius lanseaza single-ul „La bine si la rau“!

După nici trei luni de la lansarea piesei „Nu iese fum fără foc”, single care a ajuns la 11 milioane de vizualizări, artistul F. Charm lansează în colaborare cu Flavius single-ul „La bine şi la rău“. Află totul despre noua lor piesă!
Alături de Lanoy Records şi Red Clover, cei doi artişti au filmat şi un videoclip emoţionant alături de un căţel extrem de simpatic şi… telegenic! „După atâta fum şi ceaţă a ieşit şi soarele şi astfel am scris piesa <La bine şi la rău>“, povesteşte F. Charm. „Piesa, care este inspirată din viaţa mea, vorbeşte despre oamenii cu două feţe, aceia care sunt lângă tine doar atunci când îţi este bine, iar când ajungi în momente de cumpănă dispar unul câte unul“, dezvăluie artistul.
F. Charm a gândit ideea clipului împreună cu managerul său, Florin Nedelcu. Cei doi şi-au dorit ca un… căţeluş să fie protagonist în videoclip, astfel că au împărtăşit povestea şi regizorului Alin Surdu, iar acesta a completat-o cu propriile idei şi, în final, i-a dat piesei exact imaginea pe care ei şi-au dorit-o. Filmările au durat aproximativ 20 de ore şi a fost cea mai relaxantă filmare la care a participat până acum pentru realizarea unui videoclip, admite F. Charm.

Colaborarea cu Flavius a venit din dorinţa amândurora, Flavius fiind un artist şi un compozitor apreciat, care face parte din echipa Lanoy Production şi cu care F. Charm se vede zilnic la studiourile de înregistrare.
În plus, un alt detaliu inedit despre noua piesă este faptul că artiştii au ales să încheie piesa cu un cor format din micuţii de la casa de copii Lidia. „Ei au pus punctul pe i şi au dat starea aceea specială pe care mi-am dorit s-o transmit către sufletele tuturor“, adaugă F.Charm.„Sunt foarte fericit şi mulţumit de ceea ce am realizat alături de colegul şi prietenul meu F. Charm. Am simţit de la primul demo conceput de el că este nevoie de implicarea amândurora pentru ca piesa <La bine şi la rău> să fie foarte friendly şi să transmită aceeaşi emoţie pe care am simţit-o şi noi încă din prima secundă. Este o piesă făcută şi cântată din suflet, mai ales că atât eu, cât şi el am simţit pe pielea noastră ce înseamnă să fii dezamagit de prietenii cei mai buni. Sunt convins că mulţi dintre cei care o vor asculta se vor regăsi în versurile ei. În scurt timp voi lansa şi primul meu single la care am lucrat împreună cu F.Charm şi în care am foarte multă încredere“, a completat Flavius.

Ascultă acum single-ul „La bine si la rau“, semnat F. Charm şi Flavius:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.