Explozie de vedete pe covorul rosu la premiera comediei „Mamaia”

By  | 

La CinemaPRO a avut loc premiera de gală a comediei „MAMAIA”, filmul care marchează revenirea legendarei actriţe Stela Popescu pe marile ecrane într-un rol principal, după  aproape 20 de ani. „Am avut mari emoţii la premieră”, recunoaşte actriţa. „Din păcate, nu am putut renunţa la ochelari, pentru că nu am voie să mă machiez cel puţin o lună după operaţia de cataractă, dar m-am descurcat, pentru că am două perechi de ochelari: unii fumurii şi ceilalţi transparenţi.”

 

 

Seara lansării a fost una cu totul specială şi pentru colegii Stelei Popescu, pornind de la actorii: Valentin Teodosiu, Adrian Văncică, Ion Dichiseanu, Mădălina Anea şi Paul Diaconescu şi continuând cu producătorul Alma Bacula şi regizorul Jesus Del Cerro, care au sarbătorit împreună fericitul eveniment.

Printre vedetele care au salutat premiera filmului „MAMAIA” pe marile ecrane şi care au păşit pe covorul roşu de la CinemaPRO s-au numărat: Andreea Esca, Loredana, Iulia Vântur, Dan Cruceru, Ioana Maria Moldovan, Andreea Marin, Alina Chivulescu, Mircea Solcanu, Adina Galupa, Maria Marinescu, Corina Bud, Mihai Bendeac, Dan Chişu, Dana Budeanu, precum şi mulţi alţi invitaţi supriză.

 

 

Comedia „MAMAIA” spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui  ,,afacerist" feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *