Exclusiv: Interviu cu DJ-ul Markus Schulz

Trăiește o poveste de dragoste fabuloasă, despre care crede cu tărie că a fost scrisă în stele. E convins că și cariera i-a fost special destinată de astre, iar despre muzică spune că o are adânc în sânge. DJ de top la nivel mondial, răsplătit cu multiple premii, Markus Schulz vorbește deschis despre viața lui, despre frumoasa lui soție româncă, Adina Butar, despre vacanțe, despre ce iubește în România, despre festivalul UNTOLD pe care îl apreciază și la care își dorește să revină, despre muncă și proiectele sale. Pe plan personal își dorește foarte mult să aibă un copil. În vârstă de 45 de ani, Markus declară încântat că este pregătit să își mărească familia, pe care o iubește atât de mult.

După 7 ani de relație, Markus s-a căsătorit cu Adina anul trecut, pe 1 iunie, într-un peisaj de poveste din Ibiza. Cei doi i-au avut alături pe cei mai dragi oameni din viața lor și au început vara ca soț și soție, așa cum și-au dorit. Ce își mai doresc Markus și Adina, cum celebrează dragostea în fiecare zi și ce planuri au astăzi, de Valentine’s Day, citiți într-un interviu exclusiv.La mulți ani, Markus! Săptămâna trecută a fost ziua ta de naștere. Ai împlinit 45 de ani, cum te simți?

Am avut o zi grozavă! De ziua mea am fost în Berlin, ne-am plimbat și am ieșit în oraș, la o cină foarte relaxantă. Mi-am dorit să mă destind, ceea ce am și făcut, și mă bucur tare mult că am reușit.

Ce îți dorești în acest an?

Ce îmi doresc în acest an? Sănătate! Anul trecut a fost un an foarte greu pentru familia mea, din cauza unor probleme de sănătate, așa că le doresc tuturor sănătate, – prietenilor, familiei. Cred că cel mai important este să fim sănătoși.

E Valentine’s Day. Tu și Adina sunteți fani ai acestei zile, o sărbătoriți?

Da, sărbătorim Valentine’s Day. De obicei ne prinde undeva într-un hotel. De data asta suntem în Sofia, așa că vom avea o cină romantică în acest oraș. Seara am un show, iar a doua zi dimineață plecăm în Amsterdam. Fiind așa ocupați, nu avem mult timp la dispoziție să sărbătorim, dar de obicei ne place ca de Valentine’s Day să petrecem în liniște, doar noi doi.

Hai să vorbim despre povestea ta de dragoste. În 2014 i-ai auzit vocea și ți-a plăcut, așa că i-ai propus să lucrați împreună, iar ea a acceptat. Când ai invitat-o pe Adina în SUA te-ai gândit vreo secundă că te vei îndrăgosti de ea și veți ajunge să trăiți o viață așa de frumoasă împreună?

Nu, nu m-am gândit. Când ne-am cunoscut am menținut relația strict la nivel profesional, desi simțeam că e ceva mai mult de atât. Era evident că există o chimie între noi, dar ne-am limitat la a fi profesioniști și ne-am concentrat pe ce aveam de lucru. Așa că nu mi-am imaginat atunci că relația noastră se va dezvolta și pe alte planuri și vom ajunge unde suntem acum. Eu cred că povestea noastră este… cum să-ți spun, toți prietenii și familiile noastre spun că este o poveste de dragoste uimitoare și le dau dreptate. Chiar este incredibilă povestea noastră!

Așadar, la început v-ați concentrat amândoi pe proiect, dar știați că între voi este mai mult de atât. Cum te-ai hotărât să îi spui ce simți pentru ea?

Cred că era a treia oară când Adina venise în Miami, ca să lucrăm împreună. Când a venit momentul plecării, am condus-o la aeroport. Îmi amintesc și acum că mergeam cu ea spre poarta de îmbarcare când pur și simplu am simțit să o iau de mână. Nu știu ce a fost, dar a fost un impuls puternic în mine și i-am spus că trebuie să o iau de mână chiar acum, ceea ce am și făcut și ce am simțit a fost de-a dreptul uluitor. Știi, chiar așa a fost sentimentul… unul uimitor! Îmi amintesc și acum exact unde eram atunci și ce am simțit când doar am luat-o de mână în aeroport, m-am uitat la ea și am zâmbit amândoi.

Ești o persoană foarte deschisă și amândoi povestiți despre conexiunea voastră specială și despre faptul că simțiți că vă cunoașteți din altă viață. Ai compus piesa Destiny special pentru a descrie relația voastră. Cum o descrii pe Adina? Ca persoană, ca artist, ca sufletul tău pereche?

Wow… Adina este… tot ce nu sunt eu și tot ce sunt eu, așa că este perfectă. Este un artist, așadar ne înțelegem și simțim reciproc munca și, dacă îți vine să crezi, este mai rebelă decât mine și, în același timp, este similară mie. Eu sunt foarte disciplinat și foarte strict cu munca mea și tot ceea ce este viața mea și uite cum vine Adina, rebela care întoarce senină întreaga lume cu capul în jos și naște multă emoție și mă încântă. Adina este aerul pentru focul meu, știi că focul nu arde fără oxigen și ea clar este oxigenul de care are nevoie focul meu ca să ardă.

Ai cerut-o pe Adina de soție de Anul Nou, în Los Angeles, în timpul unui show, în fața mulțimii. V-ați planificat nunta pe 1 iunie 2019, pentru a începe vara în calitate de soț și soție. Cum a fost la nuntă și cum v-ați petrecut prima vară ca soț și soție?

A fost o nuntă minunată! Ne-am căsătorit pe 1 iunie 2019, în Ibiza. Am ales Ibiza pentru că acolo și-au dorit să meargă toți prietenii mei din SUA, toți prietenii și familia Adinei din România, la fel și prietenii și familia mea din Germania. Dacă am fi făcut nunta în SUA am fi avut multe bătăi de cap să obținem sute de vize pentru toți invitații. Așa a fost perfect! Unul dintre cele mai frumoase lucruri legate de nuntă a fost faptul că au venit oameni dragi din toată lumea și cei mai mulți nu se știau între ei, iar când s-au cunoscut, au format conexiuni deosebite. Nouă ne place să fim înconjurați de oameni buni și a fost fix așa, ca o mare adunare de oameni buni, care au cunoscut alți oameni buni, și s-au înțeles și conectat imediat. Toți au fost foarte entuziasmați. Prietenii noștri veneau la noi și ne spuneau cât se bucură că s-au cunoscut, că X l-a cunoscut pe Y și așa mai departe. S-au legat multe conexiuni și prietenii frumoase la nunta noastră și cred că de asta suntem cei mai încântați, că avem oameni atât de minunați în viața noastră și e o chimie extraordinară între toți.

Cât despre prima vară trăită împreună ca soț și soție… ei bine, a fost fantastică! Ne-a luat ceva să ne revenim din reverie, după nuntă, după luna de miere și întoarcerea la muncă. Știi, voi fi sincer cu tine, nunta noastră a completat un tablou. Era deja scris în stele să fim împreună, iar căsătoria a fost încununarea noastră oficială ca un întreg, în fața familiilor și prietenilor noștri. După nuntă, între mine și Adina nu s-a schimbat nimic, relația este la fel de minunată, totul este cum a fost scris în stele.

Unde vă place să vă petreceți vacanțele?

Iubim Bali și încercăm să ajungem acolo cât de des putem. Iubim Miami, bineînțeles, pentru că acolo locuim, dar este greu să îți faci o vacanță în Miami, când acolo și trăiești și muncești, și e mai greu să te detașezi de toate și să te simți ca într-o vacanță. Acum ne construim o casă în Sarmizegetusa, iubesc acel loc și abia aștept să petrecem mai mult timp acolo.

Ai spus de multe ori că petreceți 200 de nopți pe an în hoteluri, altele acasă, în Miami sau în România. V-ar plăcea să vă stabiliți într-un singur loc sau unde simți că este casa voastră?

Știi, când stau acasă prea mult timp devin nervos. Îmi place foarte mult să călătoresc, iubesc să descopăr locuri noi, dar, în același timp, simt că avem rădăcinile și în Miami și în România și îmi place foarte mult asta.

Când și cât ați locuit în București, Timișoara și Deva?

În București am stat la începutul relației cu Adina. Ea lucra mai mult acolo, în studio, și petreceam mult timp în București și în Timișoara, unde studia la facultate și avea un apartament. Așa că în acea perioadă ne împărțeam mult între București și Timișoara. Cât despre Deva, acolo sunt părinții ei și petrecem multe vacanțe alături de ei.

În ce stadiu sunt lucrările la casa voastră din Sarmizegetusa?

Casa nu este încă gata. Am întârziat mult cu lucrările, pentru că, fiind o zonă istorică, avem nevoie de multe aprobări și studii de fezabilitate. Studiile s-au încheiat și am reușit să obținem aprobarea autorităților, așa că în această vară putem începe construcția casei. După ce va fi gata, cred că vom petrece verile în Sarmizegetusa și iernile în Miami.

Ce iubești cel mai mult în România?

Cred că ce iubesc cel mai mult în România sunt locurile rurale. Prima oară când am ajuns la Sarmizegetusa am simțit că m-am îndrăgostit instant de acel loc și am știut că vreau să am o casă acolo. Este o energie deosebită în Sarmizegetusa, care îți încarcă toate bateriile. Îmi amintesc că atunci când am ajuns prima oară acolo m-am descălțat și m-am plimbat desculț prin iarbă, timp în care simțeam cum mă încarc cu energie și sunt plin de viață.

Vă gândiți să faceți un copil?

Haha! Da, ne dorim foarte mult să avem un copil. Cred că acesta este următorul pas important în relația noastră.

Ești foarte conectat cu tine, cu sinele tău și ai spus de multe ori că muzica este în sângele tău și asta este ceea ce trebuie să faci. Ai trecut prin multe etape, de la întuneric la lumină. Albumul The Nine Skies te-a adus mai aproape de lumină? Sau cum a luat naștere albumul următor, We are the light?

Cred că proiectul The Nine Skies este o reacție la tot ceea ce se întâmpla atunci în lume. Eram foarte deprimat și îmi era greu să trăiesc cu tot ce se desfășura în jurul meu. Cred că punctul culminant a fost atacul din Orlando, Florida, când 49 de oameni au murit împușcați și peste 50 au fost răniți. Acel masacru pur și simplu m-a dărâmat și mi-a fost foarte greu să mă urc pe scenă și să pretind că totul este bine. Așa că am vrut să fac un proiect muzical amplu care să cuprindă toate aceste stări și sentimente care pur și simplu mă apăsau și mă dureau. Astfel s-a născut The Nine Skies, din toate apăsările din mine și din lume, care se petreceau atunci.

După ce am scos tot din mine, We are the light a venit ca un răspuns pozitiv, a fost ca o trecere de la întuneric la lumină, pentru că albumul We are the light s-a răzvrătit împotriva a tot ce se întâmpla. Noi suntem lumina de care lumea are nevoie acum, noi suntem lumina pe care lumea are nevoie să o vadă și noi suntem exemplul pe care lumea trebuie să îl urmeze.

În ultimii ani ai colaborat cu artiști români, precum Smiley și Alina Eremia. Ce părere ai despre artiștii români? Ai de gând să mai faci astfel de colaborări?

Am petrecut și petrec mult timp în România și iubesc să stau mereu peste tot în studiouri. Venind așa des aici, m-am înțeles bine și m-am apropiat de cei de la Hahaha Production, Adina este prietenă cu Alina, astfel că toate relațiile s-au format cumva natural. Nu știu ce aduce viitorul, dar știu că sunt foarte mulți oameni talentați aici, în România. Cred că cei mai mulți artiști români compun cântece în română și astfel este greu să intre pe piața internațională, dar nu știi niciodată ce îți aduce viitorul.

Ce părere ai despre festivalul UNTOLD?

Cred că UNTOLD este o comoară națională. Știu cât de mândră este România de acest festival, se vede clar acest lucru în timpul evenimentului. Iar Cluj este un oraș minunat, o gazdă perfectă. Sunt foarte bucuros că sunt parte din povestea UNTOLD, care are loc într-un oraș atât de frumos, unde oamenii sunt foarte deschiși și călduroși, manifestă multă iubire pentru tot ce se întâmplă acolo și pentru cei care vin la festival. Iar acest fenomen, care s-a născut în urmă cu doar 5 ani, a ajuns atât de mare și este în continuă creștere și este uimitor. UNTOLD este unul dintre festivalurile de top din întreaga lume, după doar 5 ani, așadar este clar că este o mândrie a României.

Foto: Untold

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.