Eva Mendes considera ca mariajul nu este necesar

By  | 

Actrita americana de origine cubaneza are o relatie cu regizorul peruan George Augusto de aproape zece ani, dar spune ca nu a simtit niciodata nevoia sa se casatoreasca si considera ca oamenii iau parte la aceasta „traditie foarte veche” pentru ca se asteapta de la ei sa faca acest lucru.

„Pur si simplu nu cred ca mariajul este necesar, nu pe atat de necesar pe cat pretinde societatea”, a declarat ea.

„Si nu am un punct de vedere negativ asupra ei (casatoriei, n.r.). Doar cred ca este o traditie foarte veche si, daca ne uitam in urma la ce simbolizeaza casatoria, nu are nimic de-a face cu motivele pentru care ne casatorim astazi”, a adaugat actrita in varsta de 37 de ani.

Eva Mendes a mai vorbit despre indiferenta ei in ceea ce priveste casatoria, pe care a numit-o „plictisitoare”, dezvaluind si ca nu resimte nicio presiune sa devina mama.

„Nu stiu daca vreau copii, dar ideea de casatorie mi se pare foarte plictisitoare, sa fiu sincera”, a spus ea.

Pe de alta parte, actrita insista ca este o romantica si ca ii face placere sa mearga la nuntile prietenelor ei, insa refuzul ei de a se casatori o distreaza si o face sa se simta rebela.

  • Eva Mendes (37 ani) a fost crescuta in credinta romano-catolica si chiar dorea sa devina calugarita. A urmat studii de marketing la California State University, dar a renuntat la ele pentru a studia actoria. Este cunoscuta din filme precum Training Day (2001), We Own the Night (2007), Ghost Rider (2007) si Bad Liutenant: Port of Call New Orleans (2009).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *