Eva Mendes: Angelina Jolie a facut ca filantropia sa devina o activitate cool

By  | 

Angelina Jolie este ambasador al bunavointei din partea Inaltului Comisariat pentru Refugiati din cadrul ONU si calatoreste in toata lumea pentru a sustine diverse cauze umanitare.

Numai in acest an, Angelina Jolie a vizitat tabere de refugiati din America de Sud, a discutat cu familiile in dificultate dupa seismul din Haiti si cu familiile afectate de inundatiile din Pakistan.

Eva Mendes, care colaboreaza la randul ei cu Art of Elysium Foundation – o asociatie care sprijina copiii bolnavi – s-a declarat impresionata de eforturile depuse de Angelina Jolie care incearca sa faca din lume un loc mai bun.

Intr-un interviu acordat postului Fox News, Eva Mendes a declarat: "Trebuie sa spun ca Angelina Jolie a facut ceva cu adevarat interesant dupa ce a devenit starul Angelina Jolie. A luat cu ea acea lumina si atentie care se concentrau asupra ei si le-a proiectat asupra cauzelor importante. Consider ca acest lucru este cu adevarat incredibil si ea este persoana care a reusit sa transforme aceste activitati in ceva cool".

Actrita americana Angelina Jolie a vizitat peste 20 de tabere de refugiati din Irak, Afganistan, Pakistan si Sudan, de cand a devenit ambasadoare a bunavointei din partea Inaltului Comisariat pentru Refugiati din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite (UNHCR), in 2001.

Eva Mendes este o actrita americana originara din Cuba, care s-a remarcat in lungmetrajele "Zi de instructie/ Training Day" (2001), "Mai furios, mai iute/ 2 Fast, 2 Furious" (2003), "Noaptea e a noastra/ We Own The Night" (2007), "Demon pe doua roti/ Ghost Rider" (2007) si "The Spirit" (2009).

Eva Mendes este imaginea colectiei Calvin Klein Underwear si a parfumului Secret Obsession, lansat de aceasta casa de moda.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *