Emma Stone, noua muza a lui Woody Allen

By  | 

Emma Stone este într-o continuă ascensiune în carieră, fiind una dintre cele mai populare şi talentate actriţe din noul val de la Hollywood.  Ea s-a făcut remarcată pentru rolurile sale din ”Easy A”, ”The Help” şi ”Gangster Squad”, iar acum va fi distribuită într-un nou film, marca Woody Allen.

 

 

Se ştie deja că filmele lui Allen sunt o importantă rampă de lansare şi că în trecut, acesta a promovat actriţe de calibru precum Diane Keaton, Mia Farrow şi mai nou Scarlett Johansson. În acest moment, regizorul se ocupă de ultimele detalii ale noului său film, ”Blue Jasmine”, în care joacă în rol principal Cate Blanchett şi care va fi lansat în cinematografe în iulie 2012.

Filmul în care Emma Stone va fi distribuită va fi o continuare a filmului de succes ”Midnight in Paris” şi va fi, binenţeles, filmat în capitala Franţei. Deşi alte nume nu au fost vehiculate pentru a apărea în film, cel al lui Stone pare a fi o certitudine.

 

 

Emma este foarte populară şi în online, ea fiind plasată pe locul 10 în topul celor mai căutate nume de actriţe de pe site-ul Internet Movie Database (printre abonaţi).

Planurile actriţei de viitor includ roluri în filmele ”Bird”, ”Crimson Peak”, iar în prezent lucrează la ”The Amazing Spider Man 2”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *