Eminem şi Ed Sheeran, o colaborare surprinzătoare

Odata cu sarbatoarea dragostei, Eminem schimba binecunoscuta urare „Happy Valentine’s Day” in „Unhappy Valentine’s Day” si, in colaborare cu romanticul Ed Sheeran, lanseaza videoclipul single-ului „River”. Eminem isi pune amprenta, transformand apa linistita a raului in una tulburatoare, prin versurile cu multa incarcatura emotionala.

Perspectiva confesionala, in stil documentar, incepe cu intrebarea: „Ce inseamna pentru tine dragostea?”. Clipul de sase minute are un inceput culminat de emotie, iar versurile piesei il descriu pe Shady intr-o relatie atipica, in care se indragosteste de o fata care este intr-o relatie cu altcineva.Ca un rau, inceputul videoclipului aduce cu el calmul acompaniat de vocea calda a lui Ed Sheeran, urmand ca odata cu aparitia lui Eminem, curentul rece sa se transforme in unul violent. Clipul se concentreaza pe relatia traumatizanta in care este implicat personajul interpretat de catre Eminem.

Ed Sheeran balanseaza boom-ul de energie din melodie si imagini, raspunzand la intrebari despre pericolele iubirii. Pe masura ce povestea se apropie de momentul de explozie sentimentala, Eminem „rupe” melodia pentru a spune publicului ce inseamna aceasta piesa pentru el, printr-o fraza simpla. River este un cumul de sentimente pe care a trebuit sa le verbalizeze.

Single-ul „River” este inclus pe cel mai recent album semnat Eminem – „Revival” – lansat in decembrie 2017. In scurt timp,single-ul a ajuns pe primul loc in topurile din Marea Britanie, Austria, Norvegia, Scotia si Suedia, precum si in top 10, in Australia, Canada, Danemarca, Finlanda, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Noua Zeelandă, Portugalia, Belgia, StateleUnite etc.

Albumul „Revival” contine 19 piese, iar pe langa featuring-ul cu Ed Sheeran, Eminem a mai lansat o piesa in colaborare cu Beyonce – Walk On Water. Albumul „Revival” este disponibil online: https://umusic.lnk.to/EminemRevivalPR

Citeşte şi: ED SHEERAN se căsătoreşte

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.