Eminem a lansat videoclipul pentru „Monster” ft. Rihanna

By  | 

„Monster”, ultima colaborare dinte Eminem şi Rihanna are de acum şi un videoclip foarte sugestiv, care se bucură de apariţia specială a lui dr. Dre. Videoclipul dezvăluie o atmosferă sumbră, în care Eminem îşi vede viaţa trecând prin faţa ochilor săi şi cântă despre aşteptările şi realitatea nebună în care trăieşte.

Rihanna apare şi ea în videoclip în ţinute dark şi cântă în locuri întunecate. Ultima colaborare dintre Eminem şi Rihanna, „Love the way you lie” s-a bucurat de un succes enorm, ca şi actualul single de altfel. „Monster” a urcat pe locul 1 în topul Hot 100 Billboard, la fel ca şi cealaltă colaborare a lor.

Eminem a revenit în atenţia publicului cu un nou album, „Marshall Matters LP 2”, lansat pe 5 noiembrie 2013. Artistul a fost răsplătit pentru revenrea sa în forţă în 2013 cu premiul Global Icon la gala MTV Europe Music Awards 2013 care  a avut loc la Amsterdam şi ne aşteptăm ca pe viitor să mai primească şi alte premii pentru noul său album. Din păcate nu a putut fi luat în considerare şi pentru Premiile Grammy 2014 doarece şi-a lansat albumul după 30 septembrie, data limită pentru această competiţie importantă.

Ce părere ai despre ultimul videoclip al lui Eminem ft. Rihanna? Nouă ne place foarte tare!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *