Emilia Clarke, sexy şi rea în apărarea Games of Thrones

În numărul de decembrie/ ianuarie, revista Harper’s Bazar  SUA ne-a pregătit o întâlnire incitantă cu Emilia Clarke sau cum îi mai spune noi: Mama Dragonilor.

Aceasta a simţit nevoia să vorbească despre un subiect care a născut zeci de pagini de controverse, în print sau online, discuţii, bârfe, controverse, pro şi contra: nuditatea şi sexualitatea din Game of Thrones.Cea care a interpretat-o pe frumoasa şi puternica Daenerys Targaryen a declarat, cu pasiunea cu care ne-a obişnuit:

“Încep să mă enerveze genul acesta de replici care se tot inflamează: de când a apărut game of Thrones, a scăzut traficul site-urilor porno.  Îmi place foarte mult The Handmaid’s Tale. Am plâns când s-a terminat, nu mă puteam acomoda că nu o să-l mai urmăresc. Este acolo numai sex şi nuditate.  Sunt aşa multe show-uri focusate în jurul acestui adevăr că oamenii se reproduc. Oamenii fac sex din plăcere – face parte din viaţă.”

Pentru scena în care Daenerys i-a spus lui Daario Naharis să se dezbrace, Emilia Clarke a fost la coproducătorii serialului, David Benioff şi Dan Weiss şi le-a mulţumit: „Aceasta este o scenă pe care am aşteptat-o! Pentru că am fost atât de criticată din cauza nudităţii mele din film. Este ceva foarte antifeminist. Femei care urăsc alte femei este adevărata problemă. A fost minunat să filmez o scenă în care am spus: “There you go!”

Citeşte şi:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.