Emilia Clarke, cea mai sexy femeie din lume

By  | 

Emilia Clarke, cunoscută mai ales din serialul Game of Thrones, a fost desemnată Cea mai sexy femeie din lume.

Mama Dragonilor, în vârstă de 28 de ani, este oficial Cea mai sexy femeie din lume, titlu dat de revista Esquire. Emilia Clarke a apărut pe coperta celei mai noi ediții a revistei, pozând într-o ipostază sexy, acoperită doar cu un așternut alb.

În articolul ce însoțește pictorialul se spune despre actriță că „reușește să întrunească numeroase calități contradictorii și să le exprime într-un mod natural: drăgălașă și dură, plină de emoție și determinare cu sânge rece”.

În cadrul interviului, vedeta mărturisește că inițial nu reușea să intre în pielea personajului săi din Game of Thrones, Daenerys Targaryen. De fapt, rolul oricum era potrivit pentru o persoană înaltă și blondă, însă agentul său a discutat cu persoana care s-a ocupat de selecția pentru distribuție, convingând-o să o primească și pe ea la o audiție. Ea a trebuit apoi să joace două scene despre care nu i s-a spus mare lucru și, pentru că nu avea timp să citească toate cărțile, a apelat la Wikipedia pentru a afla informații despre poveste și personaj. Evident, ea a primit rolul și credem că nu se putea face o alegere mai bună!

Tot în acest an, chiar acum o lună, Emilia Clarke a fost desemnată și femeia anului de către o altă revistă americană pentru bărbați.

A photo posted by Esquire (@esquire) on

A photo posted by Esquire (@esquire) on

Comments

comments