Ellie Goulding, cea mai puternica fata din showbiz

By  | 

O adorăm pentru talentul ei, dar şi pentru felul ȋn care a răspuns criticilor aduse la adresa felului ȋn care arată corpul ei, cică, cam prea plin de muşchi pentru o domnişoară care are pretenţia să fie o divă de showbiz.

“Nu-mi este frică dacă un tip ȋmi spune că sunt puternică. Şi voi posta cu mare plăcere fotografii cu muşchii mei pe Instagram pentru că sunt mândră de faptul că sunt o fată puternică”, a spus Ellie pentru noul număr Cosmo Body UK.

ellie_goulding_waist.png

“Sălile de sport sunt ȋncă dominate de bărbaţi. Mă antrenez ocazional ȋntr-o sală de cartier şi acolo este şi o pistă de alergare. Alerg de sus ȋn jos de o grămadă de ori şi nu prea multe femei ar face asta. Şi mai ales eu n-ar trebui să fac asta pentru că nu vreau să atrag atenţia…”

“Bărbaţii se opresc din ce fac şi mă privesc cu un zâmbet superior şi asta mă calcă pe nervi. Dar nu mă voi opri. Nu mă voi opri din alergat de sus ȋn jos doar pentru că se holbează la mine ca şi cum ce fac este ieşt din comun sau deloc feminin”, a adăugat Ellie. Poţi să n-o adori?!

Ellie are parte de o viaţă perfectă! Se iubeşte aşa cum este (şi are ce iubi pentru că arată superb) şi se antrenează cu iubitul său, Dougie Poynter, la fel de mare fan al sălii de sport precum este şi ea.

“Este foarte distractiv să mă antrenez cu el şi cu ceilalţi băieţi, nu este greu. Mergem de multe ori ȋmpreună la sală şi cu alte câteva dintre celelalte fete (soţiile lor) şi este incredibil pentru că nimeni din trupa mea nu se antrenează. Este foarte bine să stai cu tipi care se antrenează aşa de mult”, spune Ellie.

Nu-i aşa că tocmai ţi-a venit cheful să alergi jumătate de oră pe bandă?!

Asculta soundtrack-ul filmului 50 Shades of Grey

 

 

Comments

comments