Ellen DeGeneres – felicitare de Craciun inspirata de Kimye

By  | 

Ce să mai, clipul lui Kanye West, ”Bound 2”, a ajuns de tot râsul şi a inspirat nu doar un videoclip parodie realizat de Seth Rogen şi James Franco (mult mai cool decât originalul) ci şi felicitarea de Crăciun pe care Ellen DeGeneres şi partenera sa, Portia de Rossi au realizat-o anul acesta. 

Având în vedere că rapper-ul a lansat clipul ”Bound 2” chiar în show-ul lui Ellen, este posibil ca acesta să nu fi ”gustat” glumiţa. După mica dispută cu Jimmy Fallon cu câteva luni în urmă putem spune cu siguranţă că lui Kanye West nu îi place ca ceilalţi să se amuze pe seama lui. Iar Ellen chiar asta a făcut, după cum poţi vedea în videoclipul de mai jos.

Revenind la felicitarea de Crăciun a familiei Kardashian realizată de renumitul fotograf David LaChapelle, singurul bărbat din familie care apare este Bruce Jenner. Nici urmă de Rob Kardashian, Lamar Odom, Scott Disick ori Kanye West. Pentru realizarea acesteia au fost cheltuiţi în jur de 250 de mii de dolari, sumă achitată integral de casa de producţie a show-ului tv ”Keeping up with the Kardashians”.

Vă lăsăm cu un scurt videoclip din cadrul show-ului lui Ellen, în care dezvăluie felicitarea-parodie pe care a realizat-o. Ce părere ai despre videoclipul lui Kanye, ”Bound 2”? Se pare că este o sursă bună de inspiraţie pentru parodii…aproape la fel de ”valoros” ca videoclipul lui Miley Cyrus, ”Wrecking Ball”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *