Elizabeth Olsen se alatura distributiei ”The Avengers”

By  | 

Mary-Kate şi Ashley şi-au văzut de cariera de designer iar mezina familiei, Elizabeth Olsen, lucrează cu spor să se afirme în industria filmului. Noul rol în care a fost distribuită este superproducţia ”The Avengers: Age of Ultron”, veste confirmată de Samuel L. Jackson într-un interviu pentru publicaţia The Wall Street Journal.

Încă nu se ştie dacă personajul său va fi unul pozitiv sau negativ, dar se vehiculează că Elizabeth o va juca pe Scarlet Witch, o vrăjitoare care îşi câştigă existenţa din blesteme. Scarlet este sora unui alt mutant, Quicksilver, pentru care se vehiculează numele lui Aaron Taylor-Johnson. Actorul nu a comentat nimic cu privire la posibilitatea de a apărea în ”TheAvengers: Age of Ultron”.

Filmările vor începe abia în luma martie a anului viitor, aşadar mai este destul timp la dispoziţie pentru a se pune la punct distribuţia. Elizabeth Olsen a mai jucat până acum în filme precum ”Red Lights” cu Robert De Niro si Sigourney Weaver şi în ”Kill your Darlings” cu Daniel Radcliffe.

”The Avengers” este filmul cu super eroi care a avut ceva mai mari încasări de până acum şi este o rampă de lansare grozavă pentru tânăra Olsen, care este apreciată pentru talentul său actoricesc.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *