Elena Gheorghe – in pasi de dans

By  | 

Poate ca povestea ei incepe similar cu altele – a inceput sa cinte de la 3 ani, a interpretat pe scena casei de cultura din localitate…, insa putine dintre biografiile artistilor sint marcate de atita dragoste si profunzime precum este a Elenei. Mama sa este cintareata de muzica populara, iar tatal – dupa cum sigur stii -, este preot, motiv pentru care toata lumea s-a intrebat cum de se impaca acesta cu cariera si imaginea ei sexy! Ei bine, nu exista nici un conflict! Cu siguranta vrei sa afli ce-a mai facut Elena in ultima vreme, asa ca nu te mai tin in suspans! Ah si… daca vrei sa vezi cum a decurs interviul si sedinta foto cu frumoasa Elena, intra aici.

Fericirea din lucrurile mici

Educatia primita acasa isi spune cuvintul in tot ceea ce face, cu toate ca parintii nu i-au impus nici ei, nici fratelui ori surorii sale, cum sa gindeasca si incotro sa se orienteze. “Am devenit un pic mai spirituala decit cei din jur si ma entuziasmez din lucruri pe care altii le-ar considera marunte si nesemnificative”, a declarat Elena pentru Story. “Conteaza mult sa te bucuri de natura, de micile realizari, pentru a avea un psihic bun si a te concentra in continuare pe drumul vietii tale”, a adaugat ea.

Are multe de spus

Elena e un exemplu convinga tor ca poti reusi sa te afirmi si fara scandaluri, iesiri necontrolate sau declaratii intime, ci prin talent, carisma si, mai ales, prin modestie si multa, multa ambitie! Desi traieste o frumoasa poveste de dragoste cu colegul ei de trupa, Cornel, nu ocupa primele pagini ale publicatiilor cu declaratii intime, preferind mai degraba sa raspunda la obiect curiozitatii jurnalistilor, fara a intra in detalii.

Activa

Te intrebi ce-a mai facut Elena de anul trecut, cind ne-a acordat un interviu pentru COSMO MAN? Pai… “foarte multe!”, dupa cum declara chiar ea: “Doua albume, unul latino si celalalt cu muzica macedoneana, videoclipul unei piese foarte dragi mie, care este inclusa si pe noul meu album Te ador, peste 100 de concerte, am participat la aproximativ 50 de emisiuni, am petrecut o frumoasa vacanta in Spania, la Madrid, am reusit sa vorbesc cu fanii si prietenii mei pe forum (www.elenagheorghe.ro) si multe alte lucruri importante atit pentru mine, cit si pentru familia mea”.

Planuri de vara

Asa cum ne-a obisnuit, Elena ne va asigura si vara aceasta coloana sonora a vacantei. Vei dansa din nou pe ritmuri latino si vei fredona la nesfirsit o noua melodie! Mai precis, “va pregatesc un videoclip plin de culoare, la o piesa vesela si optimista numita O noua viata! Piesa este compusa de Laurentiu Duta si este inclusa si ea pe albumul Te ador”.

Expresivitate

Am auzit-o cintind si in aromana si-am descoperit cu aceasta ocazie o alta calitate a Elenei. Iar, pina sa ne treaca prin cap ca ne-ar placea tuturor sa avem in casa un album cu muzica macedoneana cu piese interpretate de Elena (pe linga cel de muzica populara inregistrat cu mama ei) am aflat ca… “materialul deja e gata si pot spune ca sint mindra de el! Albumul contine atit piese traditionale, cit si moderne, majoritatea fiind cintate in duet cu Gicu Coada, unul dintre cei mai apreciati cintareti de muzica macedoneana”. Insa, in afara de romana si aromana, considerata un dialect al limbii romane, Elena mai cinta si in engleza, spaniola si portugheza!

Preocupari

Fiecare aparitie a Elenei e plina de culoare si bun gust. Nu poti sa nu remarci modul ei de a se imbraca si mai ca-ti vine sa-ti schimbi garderoba de dragul ei. Ce reflecta asta? O pasiune, am zice noi, si nu sintem departe de adevar, intrucit Elena chiar intentioneaza sa-si deschida un atelier de croitorie.

Frumusetea

Asa cum te-am obisnuit deja, am tinut mortis sa aflam care este secretul frumusetii ei: “Merg la sala de trei ori pe saptamina, acum, vara, merg mai des la inot, maninc sanatos, iar pentru piele folosesc uleiul de masline. Pentru mentinerea bronzului, maninc morcovi, care sint foarte buni si pentru vedere”.

Dansul

Orice activitate necunoscuta noua are o parte teoretica si una practica. Este oare valabil si pentru… dans? Poti invata din vorbe cum sa-ti unduiesti corect trupul pe muzica? Iata ce crede Elena: “Pasii de baza sint foarte simpli; important e sa pui suflet si sa iti placa ce vezi in oglinda. Dansul este ca o poezie!”

Din dragoste pentru cei ocoliti de noroc…

…Elena a depus si mai mult efort, mai ales ca ceea ce avea de facut era o preocupare draga ei: “A ramas o relatie speciala intre mine si Ghita, baiatul pentru care am luptat la Dansez pentru tine. Povestea lui m-a marcat si, in acelasi timp, m-a invatat sa ma bucur de lucrurile firesti ale vietii! Cit despre Cornel Ogrean, partenerul meu de la concurs, este un om minunat si cu mult bun simt, care ar face orice pentru a-l vedea pe Ghita fericit.”

Centrul atentiei

Cind esti o persoana publica, trebuie sa-ti controlezi fiecare gest, grimasa, zimbet, sa ai grija cu ce te imbraci, cum si cu ce iti prinzi parul, cu cine te intilnesti pe strada. Cum o fi sa te vineze la fiecare pas paparazzi si sa te expui riscului de a ti se interpreta fiecare gest? “Incomod! Insa, cred ca romanii au invatat sa faca diferenta intre adevar si minciuna, real sau truc.”

Dragoste + cariera =?

Printre regulile nescrise ale unei relatii este si “Sa nu lucrezi cu iubitul in acelasi loc!”. Elena a ignorat-o. Oare exista intr-adevar dezavantaje? Ba bine ca nu! Cel putin nu in cazul lor: “Eu si Cornel sintem doi oameni maturi care pot face diferenta intre munca si viata privata. Faptul ca lucram in acelasi loc este chiar un avantaj foarte mare pentru amindoi.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *