Ei sunt noii Romeo si Julieta (VIDEO)

By  | 

Ultima ecranizare de succes a poveştii nemuritoare de dragoste dintre Romeo şi Julieta a fost în în regia lui Baz Luhrmann, avându-i în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio şi Claire Danes. Acum, cei doi îndrăgostiţi sunt interpretaţi de Hailee Steinfeld şi Douglas Booth, într-o ecranizare scrisă de Julian Fellowes, regizorul serialului de succes ”Downton Abbey”.

Pe Hailee o ştiţi din ”True Grit”, iar pe Douglas din ”LOL” sau din ”From Time to Time”. Ambii actori sunt la începutul unei cariere promiţătoare, iar rolurile principale din Romeo şi Julieta reprezintă un mare succes pentru cei doi.

Din distribuţie mai fac parte şi Ed Westwick, în rolul lui Tybalt dar şi Stelan Skarsgard şi Paul Giamatti. Filmul, în regia lui Carlo Carlei va fi lansat în cinematografe în această toamnă şi reprezintă o adaptare romantică a tragediei lui Shakespeare, care împrumută şi limbajul original.

Aşteptăm cu nerăbdare lansarea filmului pentru a ne decide cât de reuşită este adaptarealui Julian Fellowes dar şi jocul actoricesc al tinerilor Hailee şi Douglas.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *