ED SHEERAN se căsătoreşte

Fetelor, „scoateţi batistele”, notau redactorii Cosmopolitan Franţa şi aveau dreptate: Ed Sheeran se căsătoreşte cu Cherry Seaborn.

După aproape trei ani de relaţie, cei doi au decis să facă marele pas. Ed Sheeran a postat pe pagina sa de Instagram logodna, cu multă bucurie, chiar şi din partea pisicilor:„Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx”

Ed Sheeran Instagram

Postarea a strâns în câteva ore peste 4 milioane de inimioare online.

Încă nu este clar cum s-a desfăşurat cererea în căsătorie, dar artistul a demonstrat în mai multe rânduri că este un iubit romantic şi foarte atent.

Cei doi au avut o poveste frumoasă, încă din liceu. O perioadă de timp au stat despărţiţi pentru că Cherry a plecat să studieze în SUA. S-au regăsit în 2015 în cadrul unui turneu muzical de-ale lui Ed.

Dincolo de succesul său mondial, de premiile Grammy şi de alte recompense, dar mai ales dincolo de milioanele de fane pe care Ed Sheeran le-a obţinut în prezent, acesta a declarat:

“Sunt cu picioarele pe pământ alături de Cherry, ea va fi aici şi când celebritatea va trece.”

Artistul a compus multe piese pentru iubita sa, aşa cum a făcut şi cu cea mai ascultată piesă din ultima vreme: Perfect.

Citeşte şi: Ed Sheeran va apărea în noul sezon Game of Thrones

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.