Ea este cel mai bine platita actrita

By  | 

 

Actriţa cu trup de sirenă şi sinceritate dezarmantă a cucerit rapid publicul american şi a devenit nu doar preferata lui ci şi cel mai bine plătită actriţă de televiziune. Sofia Vergara a câştigat în ultimul an 30 de milioane $, conform topului realizat anual de revista Forbes.

Vergara a cunoscut succesul la vârsta de 40 de ani, când alte actriţe intră deja în perioada de umbră, atât ca popularitate, frumuseţe dar şi ca plată. Marele ei noroc se numeşte ”Modern Family”, serialul de comedie american care a făcut-o cunoscută pe Sofia publicului larg din S.U.A., dar şi internaţional.

Veniturile Sofiei vin din salariul pe care îl primeşte ca actriţă în ”Modern Family” dar şi din alte contracte cu branduri ca Diet Pepsi, Covergirl şi din vânzarea propriei linii de îmbrăcăminte şi obiecte casnice prin reţeaua K-Mart.

Pe locurile 2 şi 3 în Topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe de televiziune, cu venituri de 11 milioane $ fiecare, sunt Caley Cuoco (Big Bang Theory) şi Mariska Hargitay (Law&Order: Special Victims Unit).

Surpriza din topul de anul acesta sunt surorile Kardashian: Kim, Courtney şi Khloe, care sunt luate în considerare ca actriţe, deşi au un reality-show. 

Topul Forbes al celor mai bine platite actrite de televiziune 2013

1. Sofia Vergara – 3- milioane $

2. Caley Cuoco – 10 milioane $

3. Mariska Hargitay – 10 milioane $

4. Tina Fey – 10 milioane $

4. Ellen Pompeo – 10 milioane $

4. Bethenny Frankel – 10 milioane $

4. Kourtney, Kim and Khloe Kardashian – 10 milioane $ fiecare

4. Melissa McCarthy – 10 milioane $

11. Cobie Smulders (How I Met Your Mother) – 9 milioane $

12. Alyson Hannigan (How I Met Your Mother) – 8 milioane $ 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *