E oficial, Miley si Liam s-au despartit!

By  | 

A fost odată ca niciodată…o relaţie frumoasă şi o logodnă din care nu a mai rămas nimic. Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au anunţat oficial, prin intermediul reprezentanţilor lor, că au anulat logodna. De fapt, cei doi nu mai locuiesc împreună încă din august, când au avut şi ultima ieşire în public împreună, la premiera filmului ”Paranoia”.

Nici Miley, nici Liam nu au comentat vestea, dar semnele rupturii au fost tot timpul în jurul lor. Începând cu carierele, care le ocupă cea mai mare parte a timpului, până la excentricităţile artistei, toate acestea au contribuit la anularea logodnei.

Zvonurile spun că la baza despărţirii nu ar sta doar atitudinea dezinhibată a lui Miley, care pare hotărâtă să facă istorie, ci şi sentimentele lui Liam, care s-au schimbat. Acesta a făcut o pasiune pentru actriţa January Jones, cu care a fost văzut de mai multe ori. În plus, se pare că nici lui January nu îi este indiferent actorul, pe care îl consideră extrem de sexy, după cum a declarat o susă. Să fie Jones, în vârstă de 34 de ani,  cea care l-a consolat pe Hemsworth de fiecare dată când  Miley mai făcea câte o trăsnaie? 

În această perioadă Cyrus îşi promovează noul album, ”Bangerz”, care va fi lansat pe 4 octombrie, iar Liam se pregăteşte de premiera filmului ”The Hunger Games: Catching Fire”. Amândoi sunt tineri şi au mult potenţial artistic, aşa că îşi pot reface viaţa cu uşurinţă. Relaţia celor doi a durat, cu mici pauze, 3 ani şi s-au logodit apoi în mai 2012 ca să îi pună capăt definitiv acum.

Cu toate astea, în cazul lui Miley, niciodată nu spunem niciodată!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *