După 18 ani de la filmările celui mai îndrăgit serial din lume

”Sex and the city”  a fost şi încă este unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile. Vă intrebați de ce? Este foarte simplu, unul dintre motivele pentru care fiecare dintre noi ar vrea să revadă serialul este frumoasa poveste a celor patru prietene bune, care sunt total diferite ca temperament dar care se completează atât de bine.

Acţiunea se învârte în jurul lui Carrie Bradshaw  (Sarah Jessica Parker), care este şi naratorul poveştii, şi fiecare episod este concentrat pe ideile pe care aceasta le expune în editorialul „Sex and the City”, care apare săptămânal în ziarul New York Star.Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) şi Samantha (Kim Cattrall) sunt prietenele ei cele mai bune, alături de Standford, un agent de talente gay. Relaţia extrem de intensă pe care Carrie o are cu Mister Big, precum şi întâlnirile dintre cele patru prietene fac serialul să fie atât de interesant.

Iată cu ce se mai ocupă şi cum Așa arată acum Carrie, Charlotte, Samantha și Miranda:

Charlotte (Kristin Davis): Goodwill Ambassador UNHCR , mamă, actriţă, owner DSWT, producător – Gardeners of Eden documentary,  iTunes

Charlotte ”Sex and the city”

Carrie Bradshaw  (Sarah Jessica Parker): actriţă, mamă, owner www.sjpforhogarth.com

Sarah Jessica Parker ”Sex and the city”

Miranda (Cynthia Nixon): New Yorker, actriţă, partizan progresiv, candidează la funcţia de guvernator 

Miranda (Cynthia Nixon) ”Sex and the city”

Samantha (Kim Cattrall): actriţă, un canadian crescut în New York

Samantha ”Sex and the city”, împreună cu mama sa

Text: Vilcu Monica

Foto: Instagram

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.