Ducesa Catherine si Printul William asteapta un copil

By  | 

Purtatorii de cuvant ai Palatului Buckingham au anuntat luni, 3 decembrie, ca Ducesa Catherine si Printul William al Marii Britanii asteapta un copil.

Tot intr-o declaratie oficiala se spune ca Ducesa de Cambridge a fost internata la spitalul King Edward VII din centrul Londrei, deoarece sufera de greturi matinale severe (Hyperemesis Gravidarum, in termeni medicali).

Pentru ca sarcina este inca in faza incipienta, Catherine va sta cateva zile in spital, apoi se va odihni acasa, ea fiind nevoita sa anuleze trei evenimente la care trebuia sa participe.

Sotul ei, Printul William, a fost cel care a dus-o la spital si a vizitat-o de cateva ori, fiind surprins de paparazzi cand parasea spitalul.

Desi nu a fost inca anuntata oficial data la care Kate va naste, presa speculeaza ca Ducesa e insarcinata in 8-12 saptamani. Acesta ar fi primul copil al cuplului regal, care s-a casatorit in 29 aprilie 2011, in cadrul unei ceremonii fastuoase care a adunat un milion de oameni pe traseul dintre Westminster Abbey si Buckingham Palace si a fost urmarita live de zeci de milioane de spectatori.

Kate Middleton, 30 de ani, a devenit Ducesa de Cambridge in urma casatoriei cu Printul William, 30, fiul Printului Charles si al regretatei Printese Diana, al doilea in linia de succesiune la tronul britanic.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *