Doi ingeri Victoria’s Secret isi pierd aripile

By  | 

Karlie Kloss şi Doutzen Kroes, doi dintre cei mai cunoscuţi îngeri Victoria’s Secret au decis să nu mai continue colaborarea cu celebrul brand de lenjerie intimă.

Doutzen, în vârstă de 30 de ani, a început să lucreze cu Victoria’s Secret în 2004, iar în 2008 a devenit una dintre Îngeri. Ea a renunţat la colaborare încă din decembrie anul trecut, dar a preferat să nu anunţe public acest lucru. 

Modelul a decis să facă acest pas din cauza unei oportunităţi de lucru în Europa, care ar fi împiedicat-o să îşi îndeplinească obligaţiile de la VS. Între ea şi Ed Razek, directorul de creaţie, nu a existat nicio dispută, aşa cum ar putea crede unii. „A primit o oportunitate grozavă şi am vrut să fiu corect faţă de cineva pe care ador şi respect”, spune Razek. 

Cât despre Karlie, ea a colaborat cu compania timp de patru ani, în ultimii doi purtând aripile de înger. Deşi nu a petrecut foarte mult timp defilând în prezentarile Victoria’s Secret, a reuşit să ajungă una dintre cele mai importante staruri ale show-urilor. 

Însă modelul în vârstă de 22 de ani a preferat să renunţe la aripile sale pentru a-şi concentra atenţia pe studiile pe care le va începe la toamnă la New York University.

Este fără dubii unul dintre cele mai bune modele dintotdeauna”, spune Razek. 

Bineînţeles, Karlie nu va renunţa definitiv la cariera de model. „Sunt extrem de ambiţioasă şi am multe obiective – nu mă voi opri prea curând”, a declarat ea.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *