DJ-ul Timmy Trumpet lansează o piesă nouă

La un an distanță de lansarea „The King”, unul dintre cei mai wild artiști ai scenei electronice internaționale, australianul Timmy Trumpet, și-a lansat oficial cea mai nouă colaborare.

Pentru că face parte din categoria DJ-ilor care generează big-buzz la fiecare apariție, memorabilă fiind și apariția în mainstage-ul UNTOLD 2019 (când s-a plimbat într-un coș de cumpărături) este firesc ca și producțiile pe care le lansează să fie euforice.

În ceea ce privește noul track, Timmy Trumpet a ales să colaboreze cu un tip special, artistul de origine rusă Vitas. O alegere neobișnuită, ai fi tentat să crezi, dar, hei, vorbim despre Timmy Trumpet, regele imprevizibilului.

Noua piesă vine cu două drop-uri diferite; primul se focalizează pe zona Hard Dance iar cel de-al doilea propune elemente din Hardstyle, un BPM de 150, totul fiind acompaniat de vocea unică a lui Vitas. Artistul rus a fost cel mai bine plătit artist din Rusia, în perioada 2001 – 2003, fiind votat la categoria „Cel mai bun artist străin” în cadrul MTV Asia 2011. Până acum a lansat 16 albume de studio.

Dacă ți-e dor de acel moment memorabil pe care l-ai trăit la UNTOLD, ediția aniversară: „Lights Up, Lights Down”, vineri, 10 iulie intră pe pagina de facebook UNTOLD, de la ora 11PM EET, pentru un live set marca Timmy Trumpet.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.