DJ-ul Timmy Trumpet lansează o piesă nouă

By  | 

La un an distanță de lansarea „The King”, unul dintre cei mai wild artiști ai scenei electronice internaționale, australianul Timmy Trumpet, și-a lansat oficial cea mai nouă colaborare.

Pentru că face parte din categoria DJ-ilor care generează big-buzz la fiecare apariție, memorabilă fiind și apariția în mainstage-ul UNTOLD 2019 (când s-a plimbat într-un coș de cumpărături) este firesc ca și producțiile pe care le lansează să fie euforice.

În ceea ce privește noul track, Timmy Trumpet a ales să colaboreze cu un tip special, artistul de origine rusă Vitas. O alegere neobișnuită, ai fi tentat să crezi, dar, hei, vorbim despre Timmy Trumpet, regele imprevizibilului.

Noua piesă vine cu două drop-uri diferite; primul se focalizează pe zona Hard Dance iar cel de-al doilea propune elemente din Hardstyle, un BPM de 150, totul fiind acompaniat de vocea unică a lui Vitas. Artistul rus a fost cel mai bine plătit artist din Rusia, în perioada 2001 – 2003, fiind votat la categoria „Cel mai bun artist străin” în cadrul MTV Asia 2011. Până acum a lansat 16 albume de studio.

Dacă ți-e dor de acel moment memorabil pe care l-ai trăit la UNTOLD, ediția aniversară: „Lights Up, Lights Down”, vineri, 10 iulie intră pe pagina de facebook UNTOLD, de la ora 11PM EET, pentru un live set marca Timmy Trumpet.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *