DJ-ul Don Diablo a lansat primul său comic book

În ultima vreme, DJ-ii au trecut la un nou nivel din viața profesională. Artiști precum Steve Aoki fac experimente de acest gen mai tot timpul; combină pasiunea pentru muzică cu o serie de oportunități pe care acest tip de business le generează, pentru că muzica electronică e un uriaș business: un DJ nu e doar tipul acela care generează euforie în mainstage, e și tipul care lansează o colecție de haine, app-uri pentru fitness, cărți și multe altele.

E un lucru fantastic pentru fanbase-ul fiecăruia, pentru că au posibilitatea de a-și susține favoriții și dincolo de zona muzicii – cu atât mai mult acum, în această perioadă de distanțare socială”.

DON DIABLO este un business mastermind: deține un label, HEXAGON, are o linie de vestimentație super cool, dar DJ-ul care a generat big buzz anul trecut în mainstage-ul UNTOLD, a decis să experimenteze ceva nou: și-a lansat primul comic book – chiar de acasă, fiind în izolare. Un concept unic care-i permite sa își etaleze talentele, altele decât cele de producător, de DJ ori de Future House Hero.

GOALS! The first HEXAGON comic is out today! – aceasta este declarația lui Don Diablo, care se încheie cu același îndemn pe care îl auzim în ultima vreme și pe care te îndemnăm și noi să îl urmezi – STAY HOME!”

don diablo comic book

Benzile desenate sunt o mare pasiune a olandezului, Don Diablo a lucrat la acest proiect un an cu o companie în domeniu, Impact Theory Comics (IT Comics), companie care a lucrat și cu Steve Aoki pentru Neon Future Comic.

Un geniu în industria de comic book-uri, Michael Moreci (Author) și Tom Bilyeu (Host of Impact Theory) l-au ajutat pe Don Diablo sa aducă acest proiect la viață.

Noul episod din seria UNTOLD Stories” îți propune să descoperi un alt Don Diablo, un artist care, în mod onest, vorbește despre viața personală, despre familie, greutățile pe care le-a avut în viața profesională, dar și despre modul în care poți face un pas înainte alegând să crezi în tine.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.